Recuperare creante pe cale amiabila garantata de Pro Kolekt

Aveti de recuperat bani dar va e teama de procedurile ce trebuiesc intreprinse pentru recuperarea creantelor? Acum nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta acestor lucruri neplacute deoarece compania Pro Kolekt va sta la dispozitie cu cele mai prompte si utile servicii. Pro Kolekt garanteaza recuperarea creantelor pe cale amiabila atat pentru clientii dumneavoastra din tara sau din strainatate, fiecare datorie fiind returnata in cel mai scurt timp posibila fara a fi nevoie de actionarea in judecata a rau platnicilor.

Recuperarea creantelor este necesara ori de cate ori clientii dumneavoastra intarzie plata datoriilor. Din pacate procedurile necesare recuperarii de datorii implica de cele mai mult ori actionarea in judecata a clientului ceea ce inseamna cheltuieli suplimentare dar si timp indelungata pana in momentul in care o sa puteti beneficia de banii pe care oricum trebuia sa ii obtineti. Aceste operatii sunt greu de aplicat mai ales daca nu aveti cunostinte in acest domeniu, caz in care timpul pana la recuperarea datoriilor va fi si mai indelungat.

De aceea compania Pro Kolekt vine in ajutorul dumneavoastra oferind servicii de cea mai buna calitate pentru recuperarea creantelor pe cale amiabila. Calea amiabila presupune evitarea actionarii in judecata a clientilor ceea ce inseamna si reducerea timpului pana la recuperarea datoriilor dar si economisirea banilor alocati judecatii propriu-zise. Pro Kolekt detine o echipa de profesionisti ce poate satisface orice cereri intr-un timp extrem de scurt. Actiunile Pro Kolekt pentru recuperarea creantelor pe cale amiabila au succes in peste 80% din cazuri.

Desigur, succesul Pro Kolekt depinde de rapiditatea cu care decideti sa solicitati serviciile companiei. Este recomandat ca procedurile de recuperare creante sa se aplie dupa primele 3 luni de la intarzierea platilor. In caz contrar procentul de succes va fi mai scazut. Pro Kolekt actioneaza , in principal, pe cale extra-judiciara, reusind astfel sa recupereze creantele comerciale amiabil, mult mai rapid decat in cazul deschiderii unui dosar in instanta pentru aceasta. Specialistii firmei vor trimite notificari scrise, vor realiza apeluri telefonice si chiar vizite la sediul debitorilor pentru a recupera sumele restante.

Pro Kolekt este membru fondator al Patronatului Societatilor de Recuperari Creante din Romania asadar va puteti increde in experienta si profesionalismul companiei. Dupa cum am precizat, firma isi ofera serviciile pentru recuperarea creantelor atat pentru clientii rau platnici din Romania dar si din strainatate, procedurile de atac fiind aceleasi in ambele cazuri.

In afara serviciului de recuperare creante in mod amiabil Pro Kolekt, mai puteti solicita ajutorul companiei si pentru rezolvarea altor probleme; firma va sta la dispozitie si cu servicii pentru consultanta manageriala, colectare creante in instanta sau rapoarte de bonitate. In cazul in care doriti sa invatati mai multe lucruri despre aceste aspecte va recomandam site-ul oficial Pro Kolekt unde puteti obtine si mai multe informatii despre procedurile de recuperare creante pe cale amiabila sau prin actionare in judecata a datornicilor. Puteti solicita ajutor sau asistenta de profil din partea personalului Pro Kolekt prin utilizarea datelor de contact din finalul prezentului articol.

Pro Kolekt, date de contact

Adresa: Bd. Gheorghe Sincai nr.9A, sc.A, et.8, ap.23, Bucureşti
Telefon: 021.335.77.87

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.