Remont – solutia in linii de imbuteliere reconditionate

Compania Remont din localitatea Turda, judetul Cluj este prezenta in cadrul pietei din Romania inca din anul 2005, avand ca obiect de activitate comercializarea echipamentelor de imbuteliere: linii noi si reconditionate de imbuteliere.

Instalatie-pasteurizare-reconditionata-QyaE1In ceea ce privesc liniile de imbuteliere noi acestea curpind: masini de limpezit, dopuit, etichetat, infoliat, umplut, suflat pet, filtre linii imbuteliere, instalatii pasteurizare trecere directa. Liniile de imbuteliere reconditionate ar curpinde: instalatii pasteurizare reconditionata, masini de dopuit, limpezit, umplut, etichetat, reconditionate, benzi transportatoare si accesorii de ghidaj, filtre si pompe linii imbuteliere reconditionate, etc.

Linii de imbuteliere reconditionate

Masini de limpezit reconditionate

Masini de limpezit Bertolaso cu 32 de capuri, ceea ce inseamna cu 32 de cleme de prindere. Masina are rolul de a clati diferitele ambalaje din sticla sau pet-uri sau masina de limpezit Bosio cu 20 de capuri adica cu cleme de prindere care indeplinesc acelasi rol de clatire a diverselor ambalaje.

Masini de dopuit si etichetare reconditionate

Masinile de etichetat joaca un rol esential in procesul de imbuteliere: masini de etichetat Cavagnino si Gatti pentru 3 etichete sau Ocea 3 etichete; masini de etichetat cu eticheta Mondial sau circulara BR. In cazul masinilor de dopiut putem regasi: masini de dopuit pentru capse metal, pilfer sau Gai de pluta, plastic, etc.

Masina imbuteliere sifon reconditionate

Firma va pune la dispozitie masini sifon reconditionate. Aceasta ofera siguranta si sunt realizate conform ultimelor norme in materie de igiena ceea ce duce la o micsorare – diminuare a pericolelor.

Utilaje vinificatie reconditionate

Chiar daca nu sunt noi, functioneaza eficient obtinandu-se rezultatele asteptate. Printre aceste utilije putem denumi: zdrobitoare pentru struguri, zdrobitoare – desciorchinator.

Filtre linii imbuteliere reconditionate

Firma Remont din Campia Turzii va ofera mai multe categorii de filtre: cu placi, sau cu kieselgur.  Sunt usor de utilizat si de intretinut. Acestea au fost realizate conform ultimelor standarde, fiind de o eficienta ridicata.

Instalatii pasteurizare reconditionate

Aceste tipuri de instalatii au drept scop prelungirea duratei de viata a produsului. Mecanismul de utilizare este unul simplu si economic avand capacitati si durate variate de pasteurizare.

Masini de umplut reconditionate

Aceste tipuri de instalatii sunt ideale sunt utilizate productiei industriale avand in componenta sa compresoare, ceea ce impiedica aparitia buleleor de aer. Firma va ofera – pune la dispozitie o gama variata de utilaje in acest sens: sub presiune, gravitational, etc.

Mixer impregnator reconditionat

Acest tip de utilaj este folosit pentru productia apei si a bauturilor carbogazoase de cea mai buna calitate.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, compania Remont va sta la dispozitie raspunzandu-va cu promptitudine si seriozitate solicitarii dumneavoastra. Ei va vor pune la dispozitie toate detaliile necesare.

Satisfacerea clientilor este una dintre cele mai importante caracteristici ale firmei Remont, deoarece un client multumit se va intoarce si a doua ora, chiar mai mult va recomanda produsele si serviciile firmei si altor persoane. In acest caz publicitate din vorba in vorba pare sa fie una din principalele metode de promovare, alaturi de multe altele.

Articole la fel de interesante puteti citi accesand urmatorul link, ca de exemplu: Solomon Servicii Funerare, alaturi de tine atunci cand ai nevoie, aici.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.