Reparati Electrocasnice Brasov– servicii prompte, de calitate

Compania Reparati Electrocasnice din Brasov va ofera cea mai completa gama de servicii de reparatii pentru diverse aparate electrocasnice produse de marci renumite in domeniu.

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, firma brasoveana este in masura sa va ofere cele mai profesionale reparatii, indiferent de defectele sesizate la produsele electrocasnice.reparatii electrocasnice

Pentru ca este o companie care se respecta, Reparati Electrocasnice este mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, personalul calificat al acesteia participand regulat la cursuri de specializare, unde se documenteaza cu privire la noile modele de electrocasnice aparute pe piata.

Profesionistii firmei executa lucrari de reparatii atat la domiciliul clientilor cat si la sediul firmei, laboratorul acesteia fiind dotat cu testere pentru diagnosticarea defectelor, aparatura moderna, dar si cu prese speciale pentru scoaterea rulmentilor.

Seriozitatea personalului calificat si lucrarile de calitate oferite clientilor se regasesc in portofoliul partenerilor de afaceri ai firmei, acestea fiind unul impresionant.

Reparati Electrocasnice Brasov are o oferta variata pentru toti clientii sai:

 • Reparatii masini de spalat vase
 • Reparatii masini de spalat rufe
 • Reparatii frigidere
 • Reparatii congelatoare
 • Reparatii combine frigorifice
 • Reparatii aragazuri
 • Reparatii cuptoare electrice
 • Reparatii uscatoare de haine
 • Reparatii module electronice

reparatii electrocasnice1Compania colaboreaza cu numeroase firme si distribuitori de piese de renume din tara, motiv pentru care este in masura sa va ofere cele mai bune produse de pe piata.

Tehnicienii Reparati Electrocasnice din Brasov sunt mereu la dispozitia clientilor, cu care discuta telefonic toate amanuntele unei interventii. Si tocmai pentru ca sunt dedicati si deschisi tuturor procovarilor venite din partea clientilor, profesionistii companiei reusesc sa fie intotdeauna prompti, ei prezentandu-se la domiciliul clientului cu toate piesele de schimb necesare reparatiilor impuse.

Personalul Reparati Electrocasnice din Brasov poate inlocui termocuple, rezistente si ventilatoare, vanzand piese de schimb electrocasnice, pompe evacuare, electrovalve, condensatori, manere, clapete, curele, motoare masini spalat sau module masini spalat vase.

Un loc aparte in oferta de servicii a firmei Reparati Electrocasnice din Brasov il ocupa reparatia cuptoarelor electrice, ale caror defectiuni pot fi multiple.

Daca un cuptor se incalzeste prea tare sau nu incalzeste deloc, produsele se ard la suprafata si in interior raman crude, ori cuptoarele nu se aprind, specialistii Reparati Electrocasnice din Brasov iti pot da o mana de ajutor in cel mai scurt timp.

Acestia intervin intotdeauna prompt, oferindu-va servicii de :

 • Inlocuire rezistente, comutatoare, termostate
 • Schimbari geamuri interioare-exterioare, balamale, manere
 • Inlocuire sau reparatii module electrice,  in functie de situatiereparatii electrocasnice 2

Cuptoarele electrice sunt tot mai preferate de consumatorii casnici in ultima perioada, in ele gatindu-se mai sanatos, dar si mai gustos. Un cuptor electric poate fi prevazut cu un termostat, caz in care temperatura in interior se pastreaza relativ constanta. Produsul coace uniform si destul de rapid, tavile nu se ard, iar curatarea poate fi destul de usoara, in cazul cuptoarelor prevazute cu curatare catalitica.

Orice defectiune constatata la un cuptor electric trebuie sa fie remediata doar de un tehnician calificat, reparatiile necorespunzatoare putand dauna produsului.

Pentru orice problema constatata, nu ezitati sa apelati la ajutorul profesionistilor firmei Reparati Electrocasnice din Brasov, acestia fiind in masura sa va ofere tot sprijinul de care aveti nevoie.

Reparatii Electrocasnice Brasov – specialistul de care ai nevoie !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.