Reparatii electrocasnice Brasov – degeaba se strica, noi tot le reparam!

Sa ne inchipuim urmatorul scenariu: locuiti in Brasov, este vineri dupa-amiaza, afara sunt peste 30 de grade, frigiderul e plin de alimente si… stupoare… deodata nu mai merge. Trebuie sa fii abil sa-l poti repara, dar oricat te-ai pricepe nu esti atat de bun ca cei de la www.abilservice.ro. La adresa respectiva, veti gasi peste sapte numere de telefon, doar accesand site-ul. Dupa ce ati sunat la numarul de pe ecran, pana vin cei de la depanare, puteti arunca un ochi in interiorul site-ului, de unde veti afla ca, daca e sa vi se mai strice si alte electrocasnice, tot ei vi le pot repara. Caci firma, cu sediul in Brasov, executa o gama variata de servicii de reparatii pentru diverse aparate elecrocasnice, indiferent de marca. Astfel, mesterii de la Abil repara tot ce nu mai “misca”: reparatii combine frigorifice, reparatii congelatoare, reparatii masini de spalat rufe, masini de spalat vase, reparatii frigidere, reparatii cuptoare incorporabile, reparatii plite si reparatii aragaze. Insistam: toate tipurile si orice marca.

reparatii frigidere brasovEchipa este tanara, dar cu o vasta experienta in acest domeniu. Pentru a putea tine pasul cu noile tehnologii si pentru a va asigura un service de calitate, echipa participa periodic la diferite cursuri de specializare. Astfel, evita situatiile neplacute in care ar putea ajunge, de a sta si a se uita la un aparat fara a putea depista unde-i problema. Reparatiile se executa atat la domiciliul clientului, pentru cazurile usoare, unde vin pregatiti inclusiv cu piesele de schimb, gratie unei consultante prealabile. Iar daca este un caz grav, “interneaza” produsul in laboratorul propriu, dotat cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor, prese pentru scoaterea rulmentilor, etc. Printre serviciile prestate se mai numara: reincarcari de freon R12, R134A, R600A; inlocuire termostate, compresoare, senzori de temperatura; repararea sau inlocuirea oricarui modul electronic.

Iar calitatea lucrarilor si-a spus cuvantul. Datorita ei , lista clientilor ce au apelat la serviciile firmei a devenit tot mai mare. Bineinteles ca si, provenienta pieselor de schimb a fost un factor decisiv in alegerea firmei de catre cei ce i-au solicitat serviciile. Piesele noi provin de la cei mai mari distribuitori din tara, garantand astfel si ele, la randul lor, calitatea lucrarii.

Abil Service ofera servicii de repararatii frigidere atat in Brasov cat si in imprejurimi. Indiferent ca este vorba de un frigider clasic, no frost sau side by side, frigotehnistii de la Abil au solutia pentru orice problema cu care s-ar confrunta.
Abordeaza fiecare problema cu promptitudine si profesionalism ca si cum ar fi cea mai importanta si cu multa seriozitate, caci isi doresc ca fiecare client in parte, sa fie multumit.

Si acum ca aparatul este gata reparat, puneti cateva beri la rece, inghetata copiilor de asemenea si sarmalele de Pasti la loc, caci acum frigiderul este ca nou si functioneaza ca atunci cand l-ati scos din cutie. Si va rugam sa nu-l cinstiti pe mester nici macar cu o bere, nu v-am spus ca e profesionist!? Nu bea in timpul serviciului!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.