Reparatii rapide si eficiente pentru masini de spalat in Onesti asigurate de Dacara Prod Com

Masinile de spalat au devenit un acccesoriu indispensabil pentru orice bucatarie, fiecare dintre noi apeland la serviciile acestui electrocasnic ce reprezinta un real ajutor pentru orice camin, fie ca este vorba despre o familie numeroasa sau doar o singura persoana ce sta in chirie pentru a-si finaliza studiile. In prezent piata de profil din Romania ofera o gama extinsa de masini de spalat desi nu toate aceste electrocasnice sunt si de cea mai buna calitate. De aceea, atunci cand doriti sa va cumparati un astfel de produs, asigurati-va ca faceti cea mai buna alegere, urmarind cel mai bun raport calitate / pret.

In caz contrar puteti ajunge intr-o situatie neplacuta, in care la scurt timp dupa achizitie, masina dumneavoastra de spalat sa prezinte defectiuni in functionare. Chiar daca produsul se afla in garantie, repararea reprezinta o etapa complicata din pricina timpului necesar solutionarii problememlor existente. Dar, prin intermediul serviciilor companiei Dacara Prod Com puteti uita de aceste neajunsuri. Dacara Prod Com garanteaza servicii de reparatii masini de spalat prompte si eficiente, totul la preturi mai mult decat avantajoase.

Dacara Prod Com ofera service pentru masini de spalat in Onesti atat pentru electrocasnicele aflate in garantie cat si pentre masinile de spalat ceva mai vechi, ale caror garantie a expirat. Asadar, in cazul in care observati o defectiune sau o problema in functionarea masinii dumneavoastra de spalat, nu ezitati si solicitati ajutorul personalului Dacara Prod Com. Acesta se va deplasa in cel mai scurt timp posibil la fata locului pentru diagnostic si pentru a va comunica solutiile ce trebuiesc aplicate pentru solutionarea cat mai rapida a problemelor. Apoi, in functie de defectiuni, masina dumneavoastra va fi reparata la domiciliu sau in cadrul service-ului Dacara Prod Com.

In ambele situatii, fiecare operatie de service aplicata va fi insotita de garantie proprie. Mai mult, in cazul inlocuirii unor piese, acestea vor fi noi si cu garantie proprie. In acest caz, durata reparatiei va depinde in mod direct de timpul necesar livrarii piesei comandate. Reparatiile executate de Dacara Prod Com sunt eficiente si rapide, garantand imbunatatirea performantelor dar si cresterea duratei de viata a masinii dumneavoastra de spalat. Dacara Prod Com detine parteneriate cu majoritatea producatorilor si distribuitorilor de electrocasnice din Romania ceea ce inseamna ca indiferent de marca sau modelul electrocasnicului dumneavoastra, personalul Dacara Prod Com va putea sa solutioneze problema intr-un timp record.

Pentru produsele aflate in garantie reparatiile vor fi gratuite. Pentru cele in post garantie, tarifele de service vor fi stabilite in urma diagnosticarii. Astfel, preturile variaza in functie de problema pe care masina dumneavoastra de spalat o are. Pentru a beneficia de serviciile de reparatii masini de spalat Dacara Prod Com in Onesti nu trebuie decat sa contactati un reprezentant al companiei (prin utilizarea datelor de contact disponibile in finalul prezentului articol) de indata ce observati o problema in functionarea electrocasnicului dumneavoastra.

Similar, pentru a obtine informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de personalul Dacara Prod Com si pentru a vizualiza lista serviciilor oferite, accesati site-ul oficial al companiei.

Dacara Prod Com, date de contact
Telefon: 0740-676.745
Adresa: Calea Marasesti nr.1 , Onești, Bacău

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.