Rexton Rentcar – mergi oriunde vrei!

Inchirieri-auto-in-Bucuresti-AHwcmEsti in Bucuresti intr-o scurta vizita si ai nevoie sa te deplasezi pe distante scurte? Esti in concediu sau in vacanta si nu ai o masina la dispozitie? Ai calatorit de urgenta si ai nevoie de o masina? Cea mai buna solutie ar fi inchirierea unei masini in Bucuresti. Rexton Rentcar va pune la dispozitie o gama variata de masini spre a fi inchiriate, oferind cele mai bune solutii si idei clientilor. Firma Rexton dispune de o gama variata de marci de masina, cum ar fi: Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet si multe altele. Nu trebuie sa iti faci griji nici in ceea ce priveste costurile, intrucat inchirierea autoturismului de catre compania Rexton Rentcar se realizeaza la cele mai avantajoase preturi.

Rexton Rentcar vine mereu in sprijinul clientilor sai oferindu-le cele mai bune solutii si idei, precum si consiliere in alegerea tipului de masina in functie de cerinte si nevoi. In cazul in care nu ai permis de conducere, Rexton Rentcar iti ofera posibilitatea de a inchiria masina cu sofer. In plus, poti beneficia si de serviciul de transfer de persoane, iar in cazul clientilor fideli care au returnat autoturismele inchiriate in stare buna, nu se mai percepe garantie la inchirierea unui autoturism. In schimb, in cazul clientilor care nu au mai inchiriat autoturisme din cadrul companiei, este perceputa o parte din contravaloarea inchiererii auto in avans si in scopul de garantie. In principiu, compania isi desfasoara activitatea pe raza localitatilor Bucuresti si Otopeni, dar in situatia in care un client doreste sa inchirieze intr-o alta localitate, exista si posibilitatea de a livra masinile de inchiriat in functie de clauzele si conditiile inchirierii autoturismului dorit, stabilite de comun acord cu clientul. In acest caz, se vor perecepe taxe care insumeaza contravaloarea combustibilului consumat necesar livrarii autoturismului inchiriat si intoarcerea agentului in Bucuresti.

Costurile de inchiriere sunt avantajoase si includ numeroase beneficii, cum ar fi livrarea si receptionarea gratuita a masinii oriunde in municipiul Bucuresti, iar pentru imbunatatirea confortului clientilor, echipa este flexibila si deschisa negocierilor. Pentru perioade mai lungi de 30 de zile, costurile de inchiriere pot fi negociate. Gama de autoturisme oferite spre inchiriere este diversificata, iar 80% din autoturisme sunt noi. Compania Rexton Rentcar ofera, la cererea clientilor, scaun auto pentru copil sau sistem de navigatie tip GPS pe durata inchirierii auto. Toate masinile sunt asigurate RCA si CASCO, iar taxele de drum, inclusiv rovinietele sunt suportate de catre firma.

Cu sediul in Bucuresti, compania Rexton Rentcar are ca obiect de activitate oferirea serviciilor de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii. Pe langa serviciile de inchiriere, Rexton Rentcar ofera si servicii de transfer persoane sau servicii de inchirieri masini cu sofer, in cazul in care nu detii permis de conducere sau vrei sa te odihnesti dupa un drum obositor. Pentru mai multe informatii cu privire la conditiile de inchiriere si preturile practicate, poti accesa pagina de internet a companiei sau poti solicita asistenta echipei Rexton Rentcar. Mergi oriunde vrei si beneficiezi de servicii de calitate la preturi avantajoase doar cu inchirierile auto Rexton Rentcar.

 Datele de contact ale firmei Rexton Rentcar

Adresa firmei: Str. Cladova, nr. 6, Bucuresti

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.