Rezistent Prodcom- piloni telescopici cu actionare electrica

Cilindrii telescopici sunt ppilon telescopicroduse ce folosesc sisteme hidraulice sau pneumatice pentru a asigura o iesire a partilor interioare cilindrului spre exterior. In mod normal cilindrul telescopic, in pozitia restransa, are lungimea intre 20 si 40%.  Cilindrii telescopici folositi pentru diferite utilaje de constructii sunt actionati hidraulic, pe cand cilindrii telescopici ce sustin sarcini mai mici pot fi actionati pneumatic, cu ajutorul aerului comprimat.

Pilonii telescopici pot fi folositi, spre exemplu, la descarcarea unei autobasculante. Bena acestui utilaj trebuie ridicata sub un unghi de aproximativ 60 de grade pentru a efectua activitatea de descarcare a incarcaturii, acest lucru realizandu-se cu ajutorul pilonilor telescopici actionati hidraulic.

Pilonii telescopici sunt realizati din tuburi confectionate din otel sau aluminiu, de diametre progresiv mai mici, imbracate una intr-alta. Cel mai mare diametru poarta numele de manson principal, iar manecile mai mici poarta numele de tuburi interioare, cel mai mic purtand numele de piston.

Numarul maxim de tuburi interioare este in numar de 6. Daca s-ar depasi acest prag, s-ar pune in pericol stabilitatea mecanismului.

Pilonii telescopici necesita o proiectare atenta, deoarece acestia sunt supusi unor forte laterale mari, mai ales la extensie completa. Greutatea pieselor de otel, dar si greutatea uleiului hidraulic sunt componente active de care se tine cont in proiectarea pilonilor telescopici.

Infiintata in anul 1992, compania Rezistent Prodcom are ca principal domeniu de activitate productia de articole tehnice din cauciuc si mase plastice. Din echipa societatii comerciale Rezistent Prodcom, fac parte ingineri specializati, operatori chimisti, strungari, frezori, matriteri. Acestia, datorita vastei experiente in domeniul de activitate, reusesc sa realizeze produse finite de foarte buna calitate, in concordanta cu cerintele si nevoile clientilor, la standardele calitative in vigoare, la nivel european.

Personalul calificat al firmei realizeaza produsele cu ajutorul unor utilaje foarte moderne, dotate cu tehnologia CNC, dintre care putem aminti: strunguri, freze, masini de rectificat si sudura WIG, masini cu comanda numerica etc.

Pe langa produsele realizate de profesionistii firmei, compania ofera clientilor servicii de proiectare asistata de calculator pentru orice tip de produs (fie el metalic, plastic sau cauciucat). Acest serviciu presupune realizarea unor matrite 2D si 3D CAD, dar si realizarea de desene tehnice. Pe langa acest serviciu, compania ofera si prelucrari mecanice precum: rectificare, strunjire, debitare sau matritare, injectii de mase plastice, vulcanizare, turnare, ondulare tabla etc.

Dintre produsele companiei Rezistent Prodcom  amintim urmatoarele:

  • Storcator de struguri si filtru pentru vin. Intrand in gama produselor pentru viticultura, storcatorul de struguri si filtrul pentru purificarea si limpezirea vinului sunt produse ideale pentru persoanele ce detin podgorii;
  • Cauciucuri de valturi;
  • Aparat pentru distrus acele de seringa;
  • Resapari de anvelope;pilon telescopic
  • Piloni telescopici actionati electric.

Pilonii telescopici actionati electric sunt ideali pentru:

  • echiparea autovehiculelor. Pilonul avand montat pe el echipamante electronice de luat vederi sau de cartografiat, devine echipament ideal pentru industria de aparare si securizare a granitelor, dar si pentru supraveghere rutiera sau alte aplicatii de acest gen.
  • Echiparea halelor industriale pentru ridicare de sarcini de masa mari.

Pilonii pot fi alimentati la 12V, 24v sau 220 V, in functie de nevoile si cerintele clientilor.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.