River Company- afacerea care curge cu presiune

Infiintata in anul 1999, in Baia Mare, firma si-a axat activitatea pe comercializarea de echipamentele profesionale de curatenie industriala, pentru spalatoriile auto, pompe de presiune HAWK, accesorii HAWK si P&A, utilaje complete MAZZONI. Insa la baza realei dezvoltari stau seriozitatea furnizorilor, competenta angajatilor si increderea clientilor. River Company se ocupa cu importul, montarea si punerea in functiune a pompelor de presiune, a utilajelor complete de spalare cu presiune pentru spalatoriile auto si a pieselor de schimb orginale. Asigura service autorizat pentru marcile HAWK, MAZZONI, INTERPUMP, ANNOVI REVERBERI, UDOR, KAERCHER

River CompanyProdusele comercializate de catre River Company se impart in aparate de spalat cu presiune (marca Mazzoni), pompe de presiune (marca Hawk), echipamente de maturat si aspirat profesionale (marca Mazzoni), sisteme de ceata artificiala si accesorii. Sa vedem acum de ce este atat de pomenit numele de HAWK. In primul rand, firma italiana are o vechime de peste 30 de ani de existenta, trei decenii de cand sunt lideri pe piata mondiala de pompe sub presiune (folosite atat in curatarea cu apa calda cat si cu cea rece). Au in oferta lor peste 50 de modele de pompe sub presiune si accesorii pentru acestea. De mentionat ca o noua gama de pompe cu presiune maxima de 500 bar a intrat in sortiment. Acest tip de pompa se utilizeaza in cazul operatiunilor de hidrosablare. Fiecare componenta a pompelor sub presiune de clasa premium, este testata in diferite randuri si moduri, pentru a se asigura ca odata plecata de pe banda de productie va respecta toate standardele de calitate, eficienta si competitivitate. Mazonni este celalalt nume urias din bransa, o firma care a in anii ’70 a inceput ca o afacere de familie, si care si-a dirijat afacerea in zona serviciilor de curatenie profesionala.

pompe de presiuneRevenind la River Company, va mai spunem ca, pe langa comercializare, se ocupa si de montarea si punerea in functiune a pompelor de presiune si a utilajelor complete profesionale de spalat cu presiune, precum si de asamblarea si producerea de grupuri de pompare cu presiune.

In scurt timp, firma sa ajuns sa fie una din cele mai bune company de profil de pe piata romaneasca. Va asiguram ca toate produsele pe care le veti achizitiona de la ei nu vor necesita interventii majore, daca vor fi utilizate conform destinatiei lor primare, respectandu-se totodata, toate indicatiile specifice. Toate aceste componente formeaza un sistem corespunzator realizat impecabil, tocmai pentru a va ajuta in rezolvarea problemelor ce tin de curatenie. Nu ezitati sa ii contactati vizitand site-ul companiei rivercompany.ro.

Dupa cum v-am obisnuit, o sa luam acum un produs al firmei si o sa-l descriem pentru dumneavoastra- pompele de presiune si sistemele de pompe cu presiune. Sistemele de pompe cu presiune distribuite de River Company din Baia Mare sunt compuse din una sau mai multe pompe, o instalatie electrica, un conector de presiune, accesorii de reglementare si protectie, dispozitive de masura si control. Toate pompele sunt dotate cu trei pistoane ceramice, actionate de un arbore cotit si lucreaza la presiuni intre 100 bar si 500 bar. Debitele sunt intre 9 L/min, ajungand daca e cazul si pana la 120 L/min. River Company este numele unei afaceri eficiente, care curge cu presiunea pompelor pe care le comercializeaza.

Companie: River Company
Ţara: Romania
Judeţ: Maramureș
Localitate: Baia Mare
Adresa: Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 68
Telefon: 0262.276.829 | 0744.693.616 | 0745.330.917
Fax: 0262.276.829

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.