Romcalli Sibiu – tot ce este mai bun pentru tine !

Ai nevoie de jaluzelele perfecte pentru locuinta ta? Sau poate iti trebuie usi de garaj moderne de tip rulou, actionate electric ori usi metalice deosebite ? Cauti sisteme de automatizare pentru porti sau rulouri exterioare din aluminiu ? Ori poate ai nevoie de tamplarie PVC Rehau si nu stii care este cea mai buna oferta ? Stai linistit ! Compania Romcalli din Sibiu iti vine mereu in ajutor cu cele mai bune servicii si produse !romcalli

Cu o experienta bogata pe piata romaneasca de profil, Romcalli Sibiu a devenit lider in domeniu datorita calitatii produselor pe care le ofera clientilor si partenenerilor de afaceri, dar si profesionalismului si seriozitatii in relatiile cu acestia. Toate produsele din oferta companiei sunt rezistente, excelente din punct de vedere calitativ, cu o durata foarte mare de viata.

O dovada clara a calitatii produselor si serviciilor pe care Romcalli le pune la dispozitie o reprezinta portofoliul impresionant al clientilor sai, din care fac parte Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, APIA Bistrita si Covasna, Posta Romana, Jandarmeria Sibiu, Centrul Multifunctional de Pregatire Schengen Ploiesti, Universitatea din Craiova, Universitatea Alma Mater Sibiu, Universitatea “Gheorghe Asachi” Iasi, Primaria Vaslui, Jandarmeria Covasna si Transelectrica Craiova.

Dintre serviciile pe care expertii firmei Romcalli ti le pot oferi fac parte productia si montajul usilor de garaj de tip rulou, plasele antiinsecte, jaluzelele verticale sau orizontale, usile pliante si usile de garaj sectionale, sistemele de automatizari pentru porti, tamplaria PVC Rehau si Gealan, usile metalice, usile antifoc, dar si rulourile exterioare din aluminiu, ultimele oferindu-ti si o protectie deosebita impotriva frigului, ploii, caldurii, zgomotelor, avand si calitati anti-efractie.

Unul dintre produsele cele mai cautate in acest moment este reprezentat de catre usile de garaj de tip rulou. Acestea sunt confectionate din rulouri cu lamele de aluminiu cu dimensiunea de 55 mm sau 77 mm, inchiderea realizandu-se prin rularea covorului de lamele pe ax, calea de rulare a acestui tip de usi fiind protejata prin perii, acestea ajutand si la o mai buna izolare.

In ceea ce priveste actionarea usilor, aceasta se poate face fie manual, cu manivela, fie electric, cu telecomanda. In plus, mai trebuie sa stii ca izolarea termica este una foarte buna, mai precis de 0.85 Watt/mp*K pentru usa cu lamelele de aluminiu de 77 mm, lamelele fiind umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila. Mai mult, usile de garaj de tip rulou sunt deosebit de silentioase, avand motorul si sistemul de ghidaje special conceput in acest scop. La cererea clientului, pe usile de tip rulou se pot monta si alte lamele, confectionate din aluminiu extrudat cu gemulete, sau o yala de blocare ori fotocelule.

In plus, toate produsele pe care le poti gasi in oferta companiei sibiene Romcalli sunt executate la comanda, in functie de dorintele si exigentele tale, totul fiindu-ti oferit la preturi competitive, nefacandu-se nici rabat de la calitate !romcalli1

Asadar, de ce sa ratezi o astfel de ocazie si sa nu profiti chiar acum de oferta bogata a firmei Romcalli din Sibiu ! Nu ezita, alege doar ceea ce este mai bun ! Alege usile de garaj de tip rulou oferite de Romcalli si nu vei regreta aceasta decizie !

Contact :

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Rahovei nr.24
Telefon: 0720.699.072 | 0720.699.072 | 0744.683.750

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.