Romserv Invest – pentru izolarea de care ai nevoie

Geam-termopan-3-camere-Nkj7VAi nevoie de sisteme de tamplarie de calitate? Nu stii unde poti sa gasesti produse care au atat un design elegant, cat si  proprietati remarcabile? Facturile la utilitati sunt intotdeauna prea mari din cauza diferentelor termice dintre interiorul casei tale si mediul inconjurator, in special in timpul verii si al iernii? Atunci de ce nu arunci o privire peste oferta complexa a companiei dambovitene Romserv Invest, unde cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie?

Experienta pe piata de profil dar si seriozitatea angajatilor sai au transformat rapid fima Romserv Invest intr-una de succes in domeniul fabricarii de tamplarie PVC si aluminiu. In plus, colaborarea cu companii de renume, precum Gealan, Ominvest, Saint-Gobain Glass, Abitare si Balkan si portofoliul impresionant al clientilor Romserv Invest vorbesc de la sine despre calitatea produselor oferite de catre societatea damboviteana.

Din oferta variata de produse pe care firma Romserv Invest ti-o pune la dispozitie fac parte ferestrele, usile, plasele de insecte, dar si glafurile de interior si de exterior, toate la standarde inalte de calitate, la preturi competitive! Dintre aceste produse, ferestrele termopan ocupa un loc special, fiind la mare cautare in ultima perioada.

Disponibile in doua modele, cu trei, respectiv cinci camere de izolare, ferestrele termopan oferite de Romserv Invest au numeroase avantaje, printre care izolarea termica si fonica foarte buna a camerelor; astfel, nu iti mai faci probleme din cauza condensului, a variatiilor mari de temperatura sau a zgomotelor din exterior.

Ferestrele termopan oferite de catre Romserv Invest au specific faptul ca sunt alcatuite din geamuri termopan cu coeficientul termic de transfer de 1,4 W/m2K, mentinand astfel temperatura constanta in incapere, iar metoda de fabricatie nu permite luminii sa devina orbitoare, acest fapt constituind cu siguranta un mare avantaj.

In plus, tipul de geam utilizat poarta marca Saint-Gobain, firma cunoscuta in domeniul productiei de sticla, iar profilele din PVC sunt produse de Gealan, acesta fiind cel mai important furnizor de pe piata din Romania. Astfel, calitatea ferestrelor cu geam termopan este garantata de utilizarea celor mai bune piese componente, provenite doar de la lideri in domeniu.

De asemenea, si designul ferestrelor este unul important si atragator, la a carui creare poti contribui chiar tu! Ramele fabricate din PVC sunt fiabile, rezistente si vin in diferite culori, precum cea a lemnului de stejar, de mahon sau de nuc, oferind incaperii in care vor fi amplasate un plus de traditionalism. Bineinteles, in cazul in care iti doresti sa ramai la obisnuita culoare alba, nu va fi niciun fel de problema.

De ce sa nu beneficiezi chiar acum de oferta speciala pe care compania Romserv Invest o are pentru tine? Alege izolarea termica si fonica de care ai nevoie la preturi de exceptie! Alege ferestrele din termopan Romserv Invest si nu vei regreta niciun moment!

Alege calitatea!

Contact :

Judet : Dambovita

Localitate :Targoviste

Adresa : Strada Tudor Vladimirescu, numarul 59

Telefon : 0245.217.791 | 0731.342.588

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.