Roza Oro Collection, simbolul iubirii pus in inele

inele de logodnaInelul de logodna reprezinta simbolul unei promisiuni pe care o faceti din adancul inimii femeii pe care v-o doriti alaturi de dumneavoastra pentru tot restul vietii lui. Alegerea lui se face in primul rand tinand cont de marime si model, dar si de culoarea si tipul aurului sau de numarul si felul pietrelor pretioase. Inelul de logodna este simbolul iubirii desavarsite! Cele mai deosebite modele de inele din aur de logodna le puteti achizitiona doar din cadrul firmei Roza Oro din Satu Mare.

La firma din nordul tarii puteti comanda orice model de inele de logodna, din aur galben, aur alb, sau combinatii intre aceste materiale. Si pentru ca iubirea dintre voi e unica si pretioasa, acestea pot fi prevazute cu pietre pretioase sau semipretioase, dintre cele mai diverse. Astfel, ca tanar indragostit trebuie sa fii atent la ce bijuterii si accesorii poarta iubita ta in general, pentru a sti ce sa alegi intre aur alb si aur galben de 14, 18, respectiv 22k. Apoi, trebuie sa te hotarasti in privinta pietrei pretioase. Sa fie doar una sau mai multe? Sa fie diamant sau alta piatra? Sau poate o combinatie intre cele doua? Nu stii cum sa alegi diamantul potrivit? Trebuie sa tii cont de pietrele ei preferate, iar daca nu stii ce sa alegi un inel cu un diamant este ideal. Clasic, elegant si vesnic, orice promisiune insotita de un astfel simbol de iubire va fi acceptata cu zambetul pe buze.

Asadar. daca esti in cautarea inelului de logodna perfect, Roza Oro Collection este solutia! Firma din Satu Mare comercializeaza o gama larga de modele de inele de logodna din aur alb sau galben, prevazute cu pietre pretioase sau semipretioase, dintre cele mai diverse, de cea mai buna calitate. Pentru Roza Oro, calitatea inseamna atat bijuterii perfect realizate cat si excelenta in relatia cu fiecare client. Consulta un reprezentant Roza Oro pentru a stabili impreuna detaliile unui inel de logodna perfect.

Datorita cererilor tot mai mari, precum si multumirii a tot mai multi clienți, Roza Oro Collection a deschis un nou showroom cu suprafața de 1000mp. Firma ofera aici peste 3000 de modele de verighete si colectia noua de bijuterii din aur si argint. De asemenea, compania a deschis un nou punct de lucru in Timisoara (in incinta Real 2). Nu doar in Satu Mare si Timisoara puteti beneficia de serviciile acestei companii, ci si in Oradea (pe strada Suisului nr.87).

Fiind o firma care se respecta, Roza Oro Collection sta la dispozitia clientilor prin mai multe departamente, cel al managerului general, de contabilitate, de vanzare si cumparare aur si diamante,  de vanzare si cumparare argint, de consultant de vanzare en-detail verighete, consilier Atelier si Consilier Web.

Pe langa comercializarea verighetelor de aur cu pietre, firma din Satu Mare se mai ocupa si cu producerea, importul, prelucrarea si comercializarea de bijuterii din aur, si anume, o gama diversificata de inele de logodna si lanturi.

Date de contact:

Denumirea firmei: Roza Oro Collection;

Numar de telefon: 0261 770 141.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.