Scapa in mod ecologic de rozatoare

Calitate, profesionalism, promptitudine, seriozitate – acestea sunt doar cateva din insusirile esentiale ce ii caracterizeaza pe cei de la Aderamed SRL, ce au sediul in Oradea, judetul Bihor. Firma este prezenta pe piata din anul 2005 avand printre activitatile de baza oferirea de solutii optime in ceea ce inseamna deratizare, dezinsectie, dezinfectie si oferirea de alternative ecologice de combatere a daunatorilor.

Accesoriile si utilajele pe acestia le folosesc sunt alineate ultimelor norme in vigoare cerute de Uniunea Europeana in tot ceea ce inseamna sanatatea oamenilor si a protejarii mediului ambient. Serviciile pe care le presteaza sunt atat la nivel local cat si national, dovada facand multiplele colaborari pe care le-au avut: International Trading Center (Brasov), Unitati MAI, etc. Preturile se stabilesc in functie de destinatia ce urmeaza a fi parcursa si alti factori adiacenti precum: grad de infestare, dimensiunea spatiului, etc.

Alternative ecologice de combatere daunatori

Aparaturi ecologice:

  • Una dintre aceste alternative are la baza utilizarea  unor lampi ce emit raze ultra violete dar au si o banda adeziva.
  • Deratizarea reprezinta unul dintre serviciile emblema ale firmei ceea ce inseamna faptul ca iti poate oferi solutii viabile de eliminare a rozatoarelor: soareci, sobolani, care sunt purtatorii unor boli precum malaria, salmonela, ce sunt usor transmisibile. Aceste lucrari pot fi realizate si au un rol preventiv de a distruge aceste rozatoare. Eficienta poate fi mai ridicata pe o perioada mai indelungata daca se aplica pe o suprafata mai mare. Si in acest caz firma comercializeaza un aparat cu ultrasunete care ajuta la indepartarea soarecilor, sobolanilor din diverse spatii. Aceasta alternativa poate fi folosita in spatiile unde nu se pot utiliza substante toxice.
  • Pentru protejarea cablajurilor se va utiliza un material special impotriva infractiei rozatoarelor.
  • Indiferent de produsele comandate se ofera o perioada de garantie de 2 ani de zile, iar accesoriile de schimb pot ajunge la client foarte usor.

Modele de aparate cu ultrasunete:Aparat

  1. Aparat ce prezinta un dublu emitator cu rol in alungarea acestor tipuri de rozatoare; aceste ultrasunete puternice le produc sobolanilor un deranj la nivelul sistemului nervos, indepartandu-i din raza de actiune. Aparatul poate acoperi o suprafata de aproximativ  500 mp interior si aproximativ 100 mp exterior.
  2. Acest tip de model poate avea in componenta sa un cablu extensibil; pentru o mai facila utilizare a acestuia poate fi amplasat chiar si in locuri mai putin accesibile. Poate functiona la o retea electrica 110/230 W.
  3. Model de aparat mai mic, portabil care afecteaza functionarea optima a sistemului nervos al rozatoarelor, indepartandu-i din zona de actiune. Poate fi amplasat si in locuri in care nu exista prize – tavane, garaje. Acest model poate avea o arie de acoperire de 20 mp la interior si se alimenteaza pe baza de baterii alcaline.
  4. Alarma emite sunete deranjante pentru soareci, sobolani. Una dintre cele mai importante particularitati ale acestei alarme o repreprezinta prezenta a doua difuzoare. Ca avantaje: nu polueaza mediul, nu necesita o intretinere minutioasa, nu pune in pericol protectia oamenilor, pasarilor, etc.

Poti apela cu incredere la serviciile firmei Aderamed, solutia ta pentru eliminarea rozatoarelor!

Articole la fel de interesante poti citi aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.