Scule-Constructii – Masina de tuns gazonul

Gradina dumnemasina tuns gazonavoastra are nevoie de un aer proaspat? Puteti sa ii asigurati aerul proaspat gradinii dumneavoastra daca recurgeti la tunderea gazonului. Astfel gradina sau alte spatii cu gazon plantat vor arata mult mai ingrijit si vor fi ideale pentru un picnic alaturi de prietenii dumneavoastra.

Cum putem tunde gazonul? Odata cu evolutia tehnologiei, s-au dezvoltat si echipamentele de tuns gazonul, traditionala coasa fiind din ce in ce mai putin folosita. Aceasta unealta traditionala a fost inlocuita de masinile de tuns iarba, autopropulsate. Ce inseamna o masina autopropulsata? Este acel tip de masina ce functioneaza propulsata de un motor, fie el electric, fie el termic (pe benzina sau Diesel).

Cum functioneaza masina de tuns gazon? Acest echipament ideal atat pentru uzul personal cat si pentru tunderea gazonului unui teren de fotbal sau alte activitati de tundere a ierbii sau plantelor ce cresc deasupra solului, functioneaza pe baza unui principiu simplu. Masinile sunt dotate cu roti pentru a facilita manevrarea lor de catre utilizator, iar motorul echipamentului de tuns iarba actioneaza un set de lame ascutite. Acestea pot fi montate fie sub masina, fie in fata ei. Trecerea masinii peste gazon va face ca lamele actionate de motor sa scurteze inaltimea gazonului, oferind planeitate si un aspect placut terenului pe care acesta este amplasat.

Foarte bine, dar de unde putem achizitiona o astfel de masina de tuns gazon? O solutie simpla ar fi sa mergeti in magazine de specialitate, dar, ca sa va ajut, va voi oferi cea mai buna solutie, economica si foarte eficienta. De ce sa mergeti la magazinul de specialitate cand puteti comanda online de la firma Scule-Constructii, masina de tuns fiind livrata acasa in cel mai scurt timp cu putinta.

Compania Scule-Constructii activeaza in mediul online si ofera clientilor o gama foarte varianta de echipamente si scule pentru domeniul constructiilor si nu numai.

Din gama diversificata de produse oferite clientilor enumeram utilaje precum motocompresoarele, motopompe, utilaje compactoare, utilaje pentru prelucrarea metalului si a lemnului, utilaje pentru constructii, utilaje pentru imprastiere materiale si utilaje de curatenie. Pe langa acestea, compania ofera si o gama variata de echipamente destinate ingrijirii spatiilor verzi.

Puteti beneficia de reduceri si diferite oferte promotionale la produsele achizitionate de pe site-ul companiei Scule-Constructii. Livrarea echipamentelor se face la dumneavoastra acasa, respectandu-se intocmai termenii si conditiile stabilite.

Compania Scule-Constructii ofera clientilor ce doresc sa isi ingrijeasca gazonul diferite tipuri si modele de masini de tuns gazonul. Acestea pot executa operatiuni de cosire sau defrisare. Motoarele sunt de tipul Kawasaki FC 180v, si sunt dotate cu 1 cilindru, avand cilindrul de 1800 cm3 si dezvoltand o putere utila de 6 CP. AAlimentarea este realizata fie pe benzina, fie Diesel si masinile au sisteme de actionare hidraulica in componenta lor, facilitand operatiunile de cosire si defrisare a gazonului.masina tuns gazon

Prin profesionalism, compania Scule-Constructii a ajuns in topul companiilor ce activeaza in mediul online pe partea de vanzari scule si echipamente.

Date de contact:

Denumirea firmei: Scule – Constructii;

Site web: www.scule-constructii.ro  ;

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.