Self service, spalatorii auto fara angajati

Cine nu si-ar dori o afacere in care sa investeasca cat mai putini bani si timp, insa castigul sa fie cu atat mai mare? Ei bine, da, acest lucru este posibil! Cum? Deschide-ti o spalatorie auto de tip self service si tot ce trebuie sa faci este sa investesti pentru inceput in utilaje de calitate, profesionale, rezistente, iar apoi sa te bucuri de rezultate care nu vor intarzia sa apara deoarece aceasta moda “do it yourself” cucereste tot mai mult si Romania.

Spalatoriile auto self service sunt adevarate masini de facut bani

 

Self service, spalatorii auto fara angajatiTe intrebi de ce sa deschizi si tu o spalatorie auto cu self service? Deoarece:

1. Clientul plateste pe loc, deci nu exista probleme de cash-flow sau creante neincasate;

2. Nu ai nevoie de personal, deci nu ai nici cheltuieli salariale;

3. Aceste spalatorii sunt o sursa de venit sigur, pasiv, stabil si fara riscuri;

4. Capacitatea de generare a profitului de catre aceste spalatorii atinge 40-60% si-ti asigura o binemeritata siguranta financiara si materiala;

5. Nu trebuie sa investesti mai mult de 1-2 ore in fiecare zi in aceasta afacere, devenind astfel o afacere de familie ideala;

6. Dezvoltarea dinamica a afacerii este asigurata si respecti atat tendintele nationale, cat si trendurile internationale in ceea ce priveste serviciile oferite de catre spalatoriile auto;

7. Iti ramane timp suficient si pentru alte activitati economice, pentru hobby-uri si pentru familie;

8. Te bucuri de 100% venituri brute si de 80% venituri nete;

9. Costul de operare al aparatelor este de 40-50%;

10. Rezultatul inainte de impozitare este de 50-60%.

De unde cumpar utilaje pentru o spalatorie de tip self service?

 

Ca sa-ti pui la punct o spalatorie self service nu vei avea nevoie de personal priceput si cu experienta in domeniu, ci va trebui sa te orientezi inspre utilaje self Self service, spalatorii auto fara angajati1service profesionale care sa-i ajute pe clienti sa-si spele singuri masina, sa o curete la interior si la exterior dupa bunul plac. Platesc pe loc si pot folosi utilajul, nimic mai simplu, mai rapid si mai eficient, fara batai de cap, fara cozi interminabile, fara mutra acra a vreunui angajat care nu intelege necesitatea clientului de a avea o masina impecabila din toate punctele de vedere.

S&M STEMI CLEAN din Jilava este o companie care-ti pune la dispozitie cateva utilaje pentru spalatoria ta self service mult visata, utilaje pe care te poti baza, fiind de calitate superioara. Este vorba despre un aspirator cu o putere de 1800 W si cu dimensiunea de 600/500/1600. Functioneaza pe baza de jetoane, iar timpul este reglabil. Cert este ca acest aspirator ii va oferi posibilitatea fiecarui client sa-si aspire dupa bunul plac interiorul masinii.

Mai amintim si de spalatorul umed sau uscat de covorase. Are o dimensiune de 800/400/1200 si este ideal pentru spalarea uscata sau umeda a covoraselor de cauciuc din masina, covorase care se murdaresc cel mai des, in special in sezonul rece.

Pentru spalatoria ta vei avea nevoie si de un spalator pentru carpe dotat si cu functia de stoarcere. Dimensiunea este de 400/250/1000, porneste la pedala, iar stoarcerea carpei este reglabila. Este realizat din inox, nu rugineste, iar durata de viata este mare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege utilaje self service de la S&M STEMI CLEAN. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele S&M STEMI CLEAN? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0213-442.404 si 0721-700.300 sau trimite un e-mail pe adresa office@utilaje-spalatorii.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.