Senior Tex – partenerul ideal al afacerilor din industria textila

Cauti diverse echipamente destinate industriei textile, piese de schimb, utilaje sau consumabile?

Nu stii unde sa gasesti prese de termocolat, detectoare de ace, masini de brodat, ace de cusut, masini de cusut sau masini de surfilat?

Compania Senior Tex din Bucuresti este partenerul ideal, gata sa iti ofere cea mai bogata gama de produse, noi sau second hand, la cele mai avantajoase preturi de pe piata!

Specialistii firmei sunt mereu la dispozitia clientilor, carora le ofera produse de calitate ridicata si servicii specializate de consultanta.

Senior Tex este compania care a reusit sa se detaseze de restul firmelor de profil, atat prin serviciile de inalta clasa oferite partenerilor de afaceri, cat si prin cel mai bun raport calitate/pret.

La Senior Tex ai garantia ca vei gasi masina de care ai nevoie, profesionistii firmei oferindu-ti consultanta in alegerea tipului acesteia, dar si service de calitate pentru orice problema tehnica sau electronica pe care o intampini la utilajele si echipamentele din cadrul firmei tale.senior tex

Masina de cusut liniara full automata este dotata cu programator de lucru, are prevazuta taiere automata de ata, ridicarea automata a piciorusului, precum si intarire automata. Masina are o viteza mare de lucru, fiind si foarte silentioasa.
Masina de cusut liniara simpla este des intalnita in sectiile de productie ale confectiilor textile, functiile sale automate economisind mult timpii de productie. Masina executa cusatura rigida, putand fi echipata atat cu motor de 220V, cat si motor de 380 V. Este foarte silentioasa, este prevazuta cu ungere automata prin baie de ulei, are o mare durabilitate in timp, dar si o viteza ridicata.

In oferta companiei Senior Tex mai gasiti si masinile de cusut liniare simple, clasa JK-5550, speciale pentru cusaturi subtiri, medii si groase, destinate confectiilor din lana, bumbac sau poliester. Masinile au un design frumos, sunt special echipate pentru coaseri rezistente, lucreaza silentios, sunt foarte durabile in functionare, iar sistemul automat de ungere previne riscul patarilor accidentale a tesaturilor cu ulei.
Aceste masini sunt speciale, ele satisfacand standardele internationale in domeniu. Utilizand piese de schimb si accesorii generale, masinile sunt usor de intretinut.

Masina de cusut liniara cu un ac, marca JK-6318-3, executa o cusatura rigida cu graifar marit, fiind destinata materialelor groase, inclusiv piele. Aceste masini au miscare sincronizata intre piciorus si transportor, fiind foarte cautate de marii producatori,

Firma Senior Tex mai are in oferta sa, pe langa masinile de cusut liniar, masinile Handstitch si masinile de cusut de tip Uberdek si o gama variata de utilaje si masini destinate de asemenea industriei textile, precum :

  • Prese de termocolat, piese de schimb si de imprimatsenior tex 1
  • Utilaje pentru calcat si diverse
  • Masini de taiat si de brodat
  • Ace de cusut si detectoare de ace
  • Piese de schimb si consumable
  • Utilaje second hand
  • Masini de cusut cu doua ace
  • Masini de surfilat, masini de cusut nasturi si butoniere, masini de cusut cheita
  • Masini de cusut ascuns si masini de cusut butoniera grea

Alege masina de cusut ideala pentru afacerea ta, masina rezistenta, silentioasa, cu o durata mare de viata! Alege din oferta Senior Tex, liderul utilajelor din industria textila!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Splaiul Unirii, Nr. 160
Telefon: 0212 555 666
0722.156.550
Fax: 0212 555 666

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.