Service Auto K9 – Vopsitorie auto pentru masina ta!

vopsitorie auto

Service Auto K9 are pentru toti soferii o oferta variata. Daca ti se strica masina, vrei sa-i faci o revizie sau sa-i dau un aspect ca nou, apeleaza cu incredere la serviciile Auto K9! Pentru a arata iarasi ca atunci cand a iesit din fabrica, solicita serviciul de vopsitorie auto!

Vopsitorie auto – Pentru masini impecabile

Dupa cativa ani de utilizare, indiferent cat de bine ai intretine o masina, tot isi pierde din aspect. Zgarieturile, usoarele lovituri, sarea amestecata cu nisip si nu numai ii afecteaza stratul de vopsea. Ca sa o faci ca noua, ai nevoie de serviciile profesioniste de la Auto K9. Aici gasesti o vopsitorie auto cum putine mai exista pe piata. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat avantajos pentru orice client.

Indiferent de marca sau brandul autovehiculului, indiferent cat de vechi este, echipa de la Auto K9 isi va da toata silinta pentru ca masina ta sa arate iarasi asa cum iti doresti. De asemenea, trebuie spus ca de ea se vor ocupa pregatitori si vopsitori specializati in Italia si Austria. Asadar, calitatea serviciilor iti este garantata din start.

Iata si alte lucruri care trebuie mentionate:

– se respecta toate directivele europene privind protectia mediului, utilizandu-se numai lacuri pentru vopsele pe baza de apa si vopsele hidrosolubile. Astfel, mediul inconjurator nu mai are de suferit, iar fauna si flora nu sunt afectate;

– masina isi va pastra aspectul o perioada mai indelungata, intrucat vopseaua este foarte rezistenta cand vine vorba de zgarieturi. Se intampla, de multe ori, ca in trafic sau in parcare, cand atingi masina de ceva ori cad crengi, sa ramana urme pe caroserie. In cazul in care nu e vorba de zgarieturi foarte adanci, vopseaua de la Auto K9 iti va asigura o protectie eficienta. De asemenea, produsele folosite la aceasta vopsitorie auto sunt de calitate mult mai buna decat multe altele de pe piata;

– daca apelezi la vopsitorie auto Auto K9, primesti o garantie de 12 luni pentru serviciile care ti se ofera;

– poti alege nuanta dorita din cele peste 45.000. Totodata, ti se pun la dispozitie culori speciale, si anume: cameleon, perlate, mate si cromate.

 

Despre Auto K9 – Informatii pe scurt

 

Service-ul Auto K9 a aparut in urma cu mai multi ani, din dorinta de a oferi soferilor ajutorul necesar atunci cand au nevoie.

Mergi cu incredere la service Auto K9! Iata de ce:

– vei primi servicii de specialitate, de cea mai buna calitate. Poti face revizia masinii, o poti vopsi, esti ajutat sa completezi actele necesare pentru dosarul de dauna s.a.m.d.;

– toti clientii de pana acum au fost multumiti de serviciile primite;

– angajatii au solutii pentru o multime de solicitari etc.

Totodata, echipa Auto K9 poate sa monteze parbrize, sa puna diagnoza computerizata, sa efectueze revizii auto periodice, sa asigure asistenta pentru completarea si depunerea documentelor necesare pentru dosarul de dauna, sa tracteze gratuit pentru Bucuresti si Ilfov autovehiculele reparate si nu numai. Bineinteles, poate sa verifice si sa regleze geometria rotilor si sa efectueze incarcari cu freon.

 

Ai grija de masina ta! Ca sa arate iarasi ca noua, ai nevoie de o vopsitorie auto! Mergi cu incredere la service Auto K9! Angajatii de acolo iti vor oferi rezolvare pentru orice problema ai!

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Sos. Vitan Barzesti, nr. 5-7, Sector 4

Telefon: 0213.173.737, 0786.288.659, 0740.288.659

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.