June 15, 2024
Casa si Gradina Constructii

Servicii de inchiriere excavator asigurate de Axa TC!

  • ianuarie 14, 2019
  • 3 min read
Servicii de inchiriere excavator asigurate de Axa TC!

Excavatoarele sunt acele utilaje de constructii ce se utilizeaza pentru realizarea de sapaturi grele, precum si pentru extragerea din cariere a unor materiale diverse (carbuni, minereuri etc.).

Cupa, elementul de lucru al excavatorului, poate fi de mai multe feluri: dreapta, graifar, inversa, draglina, de incarcare etc.

Pe aceste utilaje se pot monta, de asemenea, si echipamente de macara, echipamente necesare pentru realizarea operatiunilor de demolare, echipamente pentru compactare, echipamente de soneta etc.

In functie de necesitatile si cerintele voastre, compania Axa TC va poate oferi servicii inchiriere excavator, la un raport avantajos calitate-pret.

Cand sa optati pentru inchiriere excavator?

Un excavator va poate fi de folos in multe dintre activitatile pe care le derulati in domeniul constructiilor, dar nu numai. Dintre acestea amintim urmatoarele: saparea in spatii lungi;

saparea de gropi si santuri de fundatii; saparea de transee pentru diverse instalatii si conducte;

saparea si umplerea unor la lucrari speciale; saparea de canale pentru transportul apei;

exploatarea diverselor cariere; efectuarea unor lucrari variate cu ajutorul unor echipamente speciale cu care excavatoarele pot fi echipate (infigere piloti, compactare, ridicare greutati, montaj tehnologic, nivelari etc.).

Axa TC va pune la dispozitie servicii inchiriere excavator, de nerefuzat. Echipamentele se afla intr-o stare perfecta de functionare, iar preturile pe care le practicam sunt corecte si avantajoase.

Astfel, excavatoarele pe care le oferim spre inchiriere va vor furniza putere, productivitate si performanta maxima in orice lucrare, indiferent de complexitate sau dificultate.

Avantajele serviciilor de inchiriere excavator

Inchirierea unui excavator sau a altui tip de utilaj, poate reprezenta cea mai buna solutie la care puteti recurge in anumite situatii. Daca nu dispuneti de bugetul necesar achizitionarii, daca doriti sa scapati de grija contabilitatii, intretinerii, asigurarii etc. (acestea vor cadea in grija furnizorului de servicii inchiriere excavator), atunci nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii companiei Axa TC pentru a beneficia de solutii optime si personalizate.

De asemenea, un alt avantaj ce trebuie mentionat, este flexibilitatea. Ceea ce inseamna ca puteti folosi un anumit utilaj pentru finalizarea lucrarii, fara un angajament pe termen lung. Pe langa asta, nu sunteti legati de o anumita dimensiune a utilajului, putand alege in functie de fiecare lucrare in parte.

Inchirierea poate micsora costurile de intretinere, reparatii si perioadele de nefunctionare, iar daca se intampla ca echipamentul sa nu mai functioneze in parametri optimi, il puteti returna si obtine un alt echipament.

Pentru inchiriere excavator, alegeti Axa TC!

Pe langa serviciile de inchiriere excavator, compania noastra ofera spre inchiriere si alte tipuri de utilaje constructii: autobasculante, autoutilitare, trailere, buldoexcavatoare, excavatoare cu senile/pneuri, miniexcavatoare, miniincarcatoare, telehandler, incarcator telescopic/frontal, cilindru (vibro)compactor, buldozer pe senile, generator electric, elicoptere de finisat beton, fierastraie pendulare si circulare, masini de gaurit, mauri compactoare, motocompresor, schele metalice, popi reglabili, cofraje metalice etc.

In functie de necesitatile fiecaruia dintre voi, puteti alege tipurile de utilaje care sa va ajute sa finalizati la timp si in siguranta, lucrarile demarate. Cu ajutorul lor, va veti putea respecta promisiunile fata de clienti, si toata lumea va fi fericita.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.