Servicii dezinsectie de calitate cu Medinet Hygiene Consulting

Servicii dezinsectie de calitate cu Medinet Hygiene Consulting1Dezinsectia este acel serviciu care presupune prevenirea si combaterea artropodelor care raspandesc germenii patogeni, precum si a artropodelor daunatoare. Scopul dezinsectiei este asigurarea sanatatii intregii familii si asigurarea unui grad ridicat de confort pentru toata lumea. Daca dezinsectia nu se face la timp sau nu se face intr-un mod profesionist insectele pot transmite foarte rapid bolile dintr-un loc in altul. Astfel, tantarii pot transmite malaria, meningita West Nile si febra galbena. Capusele sunt cunoscute pentru transmiterea bolii Lyme si a febrei butonoase. Mustele sunt si ele periculoase deoarece iti pot transfera bacteria E-coli sau diferite toxiinfectii alimentare. Banalii si micii purici, care sunt gazduiti de catre majoritatea animaleor de casa, posesori de blanita te pot imbolnavi de tifos si pesta. Deci nu este de glumit cu dezinsectia si tocmai de aceea trebuie sa apelezi la serviciile unei firme pofesioniste.

Despre Medinet Hygiene Consulting

Medinet Hygiene Consulting isi desfasoara activitatea de curatenie in Arad. Curatenia propusa de societate este dedicata si persoanelor fizice, dar si celor juridice. Medinet Hygiene Consulting te poate ajuta cu servicii de calitate superioara, realizate la standarde inalte de siguranta, astfel incat tu ai garantia unei executii de exceptie.Servicii dezinsectie de calitate cu Medinet Hygiene Consulting
Serviciile de curatenie ale companiei se realizeaza numai cu produse si ustensile profesionale, totul fiind intocmit ca la carte. Echipa Medinet Hygiene Consulting s-a ridicat intotdeauna la inaltimea asteptarilor clientilor sai, intocmind planuri de igienizare si respectand totodata toate procedurile necesare pentru bunul mers al lucrurilor.
Medinet Hygiene Consulting iti poate oferi servicii si produse de calitate, dintre care amintim de serviciile D.D.D. (deratizare, dezinsectie si dezinfectie), curatenie si igienizare de spatii administrative si de hale industriale si vanzare de produse necesare curateniei (dezinfectanti, lavete din microfibra, produse destinate grupurilor sanitare, produse pentru curatenia zilnica, detergenti sau solutii pentru pardoseli).

Servicii dezinsectie cu Medinet Hygiene Consulting

Dezinsectia presupune un ansamblu de mijloace si metode cu ajutorul carora se combat insectele, care pot transmite boli contagioase atat la om, cat si la animale si pot provoca distrugerea sau degradarea a numeroase produse, materii prime sau suprafete.
Pentru ca procedura de dezinsectie sa fie de calitate si sa prezinte durabilitate, cei care presteaza acest serviciu trebuie sa ia mai intai masuri de igiena foarte stricte.

O buna igienizare presupune urmatoarele etape:

Servicii dezinsectie de calitate cu Medinet Hygiene Consulting21.Se pregateste zona de lucru. Echipamentul tehnologic se dezasambleaza, iar instalatia electrica se acopera cu o folie de plastic.
2.Se face o curatenie fizica a locului. Se indeparteaza resturile solide de pe echipamente si de pe pardoseli.
3.Etapa de prespalare. Se spala utilajele, peretii si pavimentul cu apa calda.
4.Spalarea chimica. In aceasta etapa se utilizeaza diverse solutii chimice, care se intalnesc sub forma de gel sau de spuma.
5.Clatirea suprafetelor. Acum se utilizeaza apa curata pana in momentul in care toata solutia chmica este indepartata.
6.Control. Se controleaza vizual ca totul sa fie in ordine, iar daca mai este nevoie se mai apeleaza la o alta etapa de curatare a suprafetei de lucru.
7.Dezinfectia. Pe toate suprafetele se aplica un dezinfectant, care are scopul de a distruge toate bacteriile. A doua zi se incepe procedura de dezinsectie, nu inainte de a se spala toata zona cu apa din abundenta, mai intai apa calda si apoi apa rece.
Dezinsectia impotriva gandacilor, pleosnitelor sau puricilor se face pe tot parcursul unui an, insa serviciile de dezinsectie impotriva unor insecte zburatoare, precum tantarii sau mustele, se face din luna martie si pana in lunile octombrie-noiembrie.

Pentru servicii dezinsectie de calitate apeleaza cu incredere la Medinet Hygiene Consulting din Arad.

Poti citi articole interesante si pe acest blog.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.