June 15, 2024
Casa si Gradina

Sfaturi practice de design interior care vă vor îmbunătăți locuința

  • februarie 1, 2019
  • 5 min read
Sfaturi practice de design interior care vă vor îmbunătăți locuința

Designul interior poate părea destul de descurajant pentru mulți oameni. O modalitate optimă de a demistifica procesul de înfrumusețare a casei dvs. este de a învăța cât mai mult posibil cu privire la acest subiect.

Dacă urmați sfaturile pe care sunteți pe cale să îl citiți, veți face ca casa dvs. să arate frumos mult mai simplă.

Diferite texturi și modele funcționează bine în design-ul camerelor.

Modelele și texturile pot servi ca piese de accent deosebit, în special pe suprafețe netede precum sticlă sau lemn.

Modelele contemporane și texturile moderne adaugă un aspect elegant în orice spațiu. Puteți scădea bugetul de proiectare prin alegerea pieselor de calitate de la comercianții de la big-box.

Piesele de designer sunt extrem de costisitoare și nu merită costul pentru majoritatea oamenilor.

Ar trebui să folosiți doar brandurile de designer dacă nu puteți găsi produse la prețuri mai mici cu design și calitate comparabile.

Sfaturi pentru a crea impresia de spatiu mai amplu

Probabil că aveți cel puțin o cameră mică pe care doriți să fiți mai mare. Pentru a transforma un spațiu de dimensiuni mici într-un spațiu mai mare, utilizați culori deschise pentru a picta pereții.

Dacă utilizați culori închise în spații mici, acestea pot face ca spațiile să pară mai mici decât sunt de fapt.

Luminile sunt unul dintre cele mai importante elemente ale unei camere.

Acesta este modul în care starea de spirit este creată în spațiu.

De exemplu, băile și bucătăriile oaspeților sunt candidați perfecți pentru corpuri de iluminat distincte și pentru luminile incandescente luminoase. A

cestea fiind spuse, folosirea unor lumini strălucitoare poate arăta prea multă energie pozitivă într-o cameră pe care doriți să o prezentați o dispoziție mai calmă.

Încercați lumini difuze în camerele de zi sau dormitoare, dacă aceasta este starea de spirit pe care doriți să o creați. Ar putea fi bine pentru tine să folosești elemente la modă atunci când proiectezi. Acest lucru va face o cameră matură modernă.

Accente moderne in casa ta

Utilizați piese moderne numai ca accente. Dacă o pernă de tip zebra nu se potrivește cu stilul, este ușor să o înlocuiți. Cu toate acestea, având o canapea cu imprimări zebra poate fi dificil de înlocuit.

Încercați să folosiți o oglindă pentru a reflecta lumina naturală disponibilă într-o cameră. Oglinda va reflecta lumina si va crea un efect ca doua ferestre. Acest lucru face ca camera dvs. să arate și să se simtă mai strălucitoare. Nu uitați de traficul din camera dvs. de zi atunci când puneți mobilierul acolo.

Ar trebui să vă asigurați că există destul spațiu în camera de zi pentru a se potrivi mobilierul și că oamenii se pot deplasa confortabil. Evitați blocajele de trafic, permițând spațiu suficient pentru ca oamenii să treacă.

Planifica, planifica, planifica

O planificare bună este deosebit de importantă într-o cameră de zi mai mică. Trebuie să vă gândiți mai întâi la spațiul disponibil.

Căutați mobilier și accesorii care au mai mult de o singură utilizare. Adăugarea unui iluminat adecvat cu aceste elemente poate cauza o cameră mică să apară mai mare.

Verificați programele de design pe canalele populare, cum ar fi HGTV. Există multe emisiuni TV minunate care vă pot oferi actualizări privind tendințele și stilurile. În plus, vă vor oferi o idee despre bugetul de care aveți nevoie. În ceea ce privește vopseaua de pe tavan, păstrați umbra acestuia de două ori mai strălucitoare ca pereții. Atunci când această tehnică nu este folosită, camera se simte mai mică și mai înțepenită, determinându-vă să vă simțiți în cutie.

Plafoanele luminoase deschid spațiu și dau o senzație mai expansivă. Dacă doriți să faceți o cameră mai mare, folosiți culori mai blânde și mai deschise. Acest lucru ajută mult atunci când proiectați un spațiu mic. Dacă alegeți culorile potrivite, spațiul dvs. se va simți ușor și deschis în loc de mic și înghesuit.

Dacă alegeți să închideți aplicele, fiți atenți la apropierea lor de punctul focal al camerelor. Dacă le agățați în jurul unei oglinzi, doriți să îi dați suficient spațiu și să îi permiteți să respire. Acest lucru depinde de dimensiunea oglinzii, dar pas înapoi și gândiți-vă la acest lucru atunci când sunt atârnate.

Ideea de a realiza un proiect de decorare interioară deseori îngreunează noii proprietari de case. Trebuie să vă asigurați că știți ce faceți înainte de a începe.

Vă puteți transforma casa într-un lucru de frumusețe, pur și simplu prin încorporarea unor sfaturi care v-au fost oferite mai sus.

Mult succes in planificarea unei case confortabile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.