Sifee Action- sisteme de climatizare

Sifee Action sisteme de climatizareIdeea de a raci aerul din spatiile inchise a aparut pentru prima oara in Egipt. Prima forma a „aparatului de aer condiționat” era un sistem de apeducte in peretii locuintelor. Avea la baza folosirea apei reci, metoda care era accesibila numai celor care apartineau claselor superioare, deoarece apa la acea vreme era considerata o resursă pretioasa.

Termenul de „aer conditionat” a aparut pentru prima data in anul 1906, cand un inginer din industria textila, pe nume Stuart Cramer l-a utilizat. Acesta a experimentat diferite moduri prin care sa amelioreze efectele aerului uscat care provenea de la procesul de productie. Noua descoperire pe care Cramer a facut-o, a avut un efect benefic asupra calitatii aerului din uzina.

Sistemele de climatizare sunt niste sisteme complexe, prin care se regleaza atat temperatura, cat si umiditatea aerului din cladire la valorile pe care beneficiarul le stabileste.

In acelasi timp, se evacueaza si substantele nocive din interiorul incaperilor. In cazul sistemelor de climatizare performante, are loc si sterilizarea aerului. Sistemele de climatizare obisnuite prezinta in componenta lor sisteme de ventilare mecanica, de incalzire si de racire, de uscare si de umidificare, precum si elemente de reglare automata. Conditionarea aerului se realizeaza independent de timp sau de sezon si trebuie, in mod normal, sa funcţioneze si in conditii meteorologice neprielnice.

Sifee ActionCompania Sifee Action a luat nastere in anul 1991, in localitatea Selimbar din judetul Sibiu, iar in urma cu 8 ani a devenit societate pe actiuni, al carei domeniu de activitate il reprezinta proiectarea si executia sistemelor complete de incalzire, climatizare si ventilatie. Sistemele mai sus mentionate sunt esentiale pentru asigurarea unor conditii optime pentru orice tip de cladire, asigurand in acest fel caldura, climatizare dar si ventilare optima.

Sistemele de incalzire au rol important in asigurarea caldurii pentru oamenii ce locuiesc in spatiile din cladire sau care lucreaza in aceste medii. De asemenea, ofera si o protectie cladirii in sine pentru a nu-si deteriora structura si a impiedica  aparitia umezelii, precum si a altor factori distructivi.

Sistemele de climatizare joaca si ele un rol important in asigurarea conditiilor optime de trai si lucru in orice spatiu.  Pentru a avea asigurata o clima corespunzatoare sunt necesare sisteme profesioniste, iar firma Sifee Action te poate ajuta in acest caz.

Prin sistemele de ventilatie performante se asigura o circularea aerului, prin inlocuirea celui “vechi” cu cel proaspat care vine din exterior

Instalare-sisteme-climatizarePentru asigurarea unui climat adecvat si cat mai sanatos firma sibiana Sifee Action va ofera solutii complete, moderne si eficiente prin serviciul de instalare a sistemelor de climatizareAceste sisteme  urca  si coboara temperatura aerului  dupa dorinta ta, combinand in acest mod si controlul ventilatiei, al umiditatii precum si puritatea aerului. Prin aceste sisteme se pot efectua tehnologii de racire, incalzire si de ventilare a spatiului.

Sistemele de climatizare pe care firma Sifee Action le propune sunt solutii moderne si ecologice, in comparatie cu cele  traditionale, oferind o eficienta marita in vederea energiei, o reducere a emisiilor de noxe, o reducere a emisiilor agentilor frigorifici care pot afecta stratul de ozon.

Poti sa citesti si alte articole doar facand un click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.