Sifee Action te incalzeste in mod ecologic

 O sursa de energie inepuizabila pentru pompa geotermala de caldura este reprezentata de energia solara care se gaseste  inmagazinata in scoarta terestra. Aceasta energie depozitata in pamant este furnizata anual de catre soare prin ciclul anotimpurilor. Stiai ca, sub fiecare cladire se gaseste depozitata mult mai multa energie decat este necesar pentru a incalzi si a raci cladirea respectiva? Ei bine, asa este! Tot ce este de facut este sa extragem acea cantitate uriasa de energie, iar in acest scop a fost proiectata pompa geotermala!

Pompa de calduraComparativ cu centralele electrice, pompele geotermale consuma cu aproximativ 33% mai putina energie pentru producerea de caldura necesara incalzirii cladirii. Drept urmare, compania electrica  va genera doar o treime din cantitatea de curent electric pe care o emite in mod normal.

Apa din panza freatica are o temperatura aproximativ constanta, care nu depinde de conditiile meteorologice din decursul anului. Acesta reprezinta motivul esential si de baza pentru care pompa de caldura apa-apa este optima pentru functionarea monovalenta.

Pompa de caldura apa-apa utilizeaza energia care se gaseste in apa din panza freatica si pe care ulterior o cedeaza, prin intermediul energiei electrice, catre circuitul de incalzire a cladirii.

Apa din panza freatica este cea mai buna si eficienta sursa de caldura pentru o incalzire ecologica. O temperatura care este constant de +7 grade Celsius pana la +12 grade Celsius este ideala pentru ca apa subterana sa fie un purtator de energie termica optim pe parcursul intregului an, fara ca intemperiile si capriciile vremii sa ii afecteze calitatea. In comparatie cu celelalte surse de energie neconventionale, precum aerul si solul, apa ofera un randament ridicat de energie termica.  Se vor realiza doua puturi, la o distanta de cca. 15 m distanta unul fata de celalalt. Unul va reprezenta sursa de extractie a apei care va fi transportata in schimbatorul de caldura al pompei,  iar in cel de-al doilea va fi deversata apa racita.

Pentru a fi reduse aproape de minim costurile la energia electrica pe care le implica pompa de caldura, este recomandat ca aceasta sa se cupleze  cu un sistem de incalzire solara capabil sa genereze apa calda in zilele mai calduroase ale anului.

Sifee ActionO pompa de caldura apa-apa are in componenta urmatoarele: un compresor de tip Scroll, o carcasa ce poate fi demontata si care este izolata fonic, doua limitatoare de presiune, unul pentru presiune joasa si unul pentru cea inalta, un tablou de comanda care are integrat si un sistem de automatizare, un termostat care sa o protejeze de ger, un debimetru, un schimbator de caldura in placi, plus racorduri flexibile.

Firma Sifee Action va recomanda sa utilizati aceste pompe de caldura de tip apa-apa in cazul in care in apropierea locuintei dumneavoastra se gaseste o sursa de apa cu un debit constant.

Puteti sa cititi si alte articole interesante doar printr-un singur click aici.

Companie:  Sifee Action

Judet: Sibiu

Localitate: Selimbar

Adresa: Str. Mihai Viteazu F.N

Telefon: 0269.560.080 | 0269.560.335

Fax: 0269.560.552

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.