Sigicom – pentru orice vrei sa construiesti!

Boltari-Bistrita-0YzCqEsti in cautare de boltari ieftini? Vrei sa faci o fundatie sau ai nevoie de boltari pentru zidarie? Sigicom produce si comercializeaza boltari din beton la preturi avantajoase. Boltarii sunt acele blocuri din beton pentru zidarie care au forma paralelipipedica, cu camera de aer in interior. Acestia sunt folositi ca alternativa la caramida cand conditiile impun acest lucru. Boltarii sunt fabricati din ciment, zgura de furnal, pietris si apa si sunt uscati in forme speciale. Boltarii sunt formati din beton semiumed care este turnat in matrite speciale si apoi este presat cu ajutorul vibropreselor. Boltarii sunt utilizati la construirea fundatiilor, a zidurilor portante si a stalpilor. Acesti boltari reduc timpul de executie si pretul manoperei.

Boltarii prezinta un avantaj major, si anume faptul ca au dimensiunea exacta, cu implicatii pozitive in timpului lucrului, a costului manoperei si a calitatii lucrarii. Acestia au o rezistenta superioara materialelor similare in mediile expuse la umiditate si intemperii. Boltarii se pot utiliza la constructii civile, industriale si agricole, pentru fundatii sau pentru constructii cu destinatiile prevazute prin proiect. Exista doua tipuri de boltari: de fundatie si de zidarie. Cei de fundatie sunt folositi la realizarea fundatiilor zidurilor portante, avand un domeniu de aplicabilitate universal; structurile pot fi consolidate prin turnarea betonului armat direct in zidarie, fara o cofrare prealabila. Boltarii pentru fundatie sunt boltari cu goluri, folositi la zidurile de sustinere si pot fi umpluti cu beton armat sau monolit, fara turnare anticipata. Cu ajutorul boltarilor de fundatie se obtin pereti din boltari de fundatie la drept, cu aspect estetic placut, fara a incarca mult mortar la tencuit si fara a necesita mai mult bitum la izolatia fundatiei.

Boltarii de zidarie pot fi utilizati aproape oriunde se doreste ridicarea unui zid sau a unui gard. Acesti boltari de zidarie pot fi folositi deopotriva pentru zidurile interioare, cat si pentru cele exterioare. Boltarii Sigicom au dimensiuni fixe si muchii bine definite, astfel ca utilizarea lor este destul de usoara. Boltarii pentru zidarie pot fi intrebuintati pentru tot felul de incaperi in care se doreste mentinerea unei temperaturi scazute (pivnite, garaje, magazii), dar si la cladiri, daca se utilizeaza ulterior izolatori termici. Utilizand o tehnologie de productie inalta de obtin produse compacte cu o textura uniforma ce influenteaza principalele caracteristici ale produselor, respectiv absortia de apa redusa, rezistenta la inghet-dezghet, rezistenta la compresiune si alte cerinte stabilite de normele romanesti si europene. Montajul se realizeaza la fel ca zidaria clasica din caramida, cu tesere prin intercalarea rosturilor in cazul boltarilor de zidarie, iar cei de fundatie se monteaza dupa criteriile proiectului, dupa destinatie si dimensiunile constructiei.

Cu sediul in Bistrita, compania Sigicom este producator a elementelor din beton pentru constructii. Compania realizeaza produse din poliester armat cu fibra de sticla. Sigicom detine o fabrica, un atelier de sudura armaturi, o hala pentru productie, o platforma betonata pentru depozitarea prefabricatelor si trei magazii pentru materiile prime si produsele finite. Sigicom dispune de o echipa de specialisti cu o vasta experienta in domeniu, reusind sa ofere clientilor numai produse de cea mai buna calitate. Pentru orice constructie vrei sa realizeazi, utilizeaza boltarii Sigicom.

Datele de contact ale firmei Sigicom

Adresa firmei: Str. Tarpiului, Nr. 40C, Bistrita, Bistrita-Nasaud

Telefon: 0744 298 583

Email: office@sigicom.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.