Siguranta in caz de incendii cu rezervoarele metalice Eco Avangard

Rezervoare metalice incendiuCele mai frecvente accidente care se produc in zilele noastre in interiorul fabricilor sau a diferitelor altor spatii comerciale sunt incendiile. Pe langa pagubele materiale enorme pe care le aduc companiilor, acestea cauzeaza adeseori si multe victime in randul angajatilor sau a echipajelor care intervin pentru stingerea lor (pompieri, politie, armata). Pentru o interventie rapida impotriva acestor deflagratii, firma Eco Avangard din Ramnicu Valcea va vine in intampinare cu cele mai sigure moduri de stocare a apei.

Firma din judetul Valcea produce si distribuie rezervoare metalice de incendiu din otel galvanizat de o calitate superioara si la preturi accesibile. Stocarea apei se realizeaza in cele mai sigure conditii, in rezervoare cilindrice supraterane cu axa verticala de diverse dimensiuni. In functie de nevoile dumnevoastra, si de cantitatile de apa pe care doriti sa le stocati, puteti opta pentru diferite capacitati ale acestor produse.

Aceste rezervoarele sunt de tip Eco  si sunt recipiente metalice cilindrice cu axa verticala realizate prin tehnologia de debitare mecanica si imbinare prin suruburi destinate pentru stocare apa potabila, apa incendiu, apa uzata, apa industriala, irigatii. Rezervoarele Eco sunt alcatuite din carcasa metalica, ramforsarile si rigidizarile metalice exterioare, termoizolatia interioara din polistiren extrudat, membrana din PVC plastifiat mulata in interiorul bazinului pe termoizolatie, un capac termoizolat cu gura de vizitare.

Rezervoarele metalice de incendiu Eco Avangard sunt construite cu urmatoarele materiale:

– Placi ondulate din otel galvanizat, calitate de galvanizare Z-450

– Buloane: otel galvanizat M-10

– Mastic: De tip BOSTIK pentru o etanseitate perfecta pentru articulatii

– Impermeabilizare pentru imbinari placa – beton si imbinari placa-placa adecvata pentru apa potabila;

Fiecare rezervor metalic dispune de acoperis metalic construit din placi metalice poligonale de otel galvanizat, perforate din fabrica.

Accesorii rezervoare metalice de incendiu:

– Acoperis structura metalica termoizolat cu inel superior pe stalpi de sustinere ancorati in fundatia rezervorului.

– Racord alimentare rezervor

– Racord distributie cu dispozitiv antivortex

– Racord golire rezervor pentru interventii de curatire periodica

– Racord preaplin

– Gura de vizitare laterala

– Rezistenta de incalzire 3 kW cu panou de control si automat programabil cu senzor de temperatura

– Membrana PVC plastifiat pentru apa potabila sau incendiu conceputa in concordanta cu dimensiunile rezervorului

In ceea ce priveste izolatia acestor rezervoare, acoperisul lor este realizat din panouri termoizolante, tip sandwich, avand grosimea de 60 mm. Include chepeng acces si gura de aerisire. Carcasa rezervorului se izoleaza pe interior cu panouri de polistiren expandat de 2×30 mm, cu densitate ridicata, ce se fixeaza intre geomembrana si placile metalice ce alcatuiesc carcasa. Se realizeaza doua straturi de panouri de polistiren cu grosimea de 30 mm, suprapuse. Intre fundatia de beton si membrana PVC se va asterne un strat din geotextil pentru protejarea acesteia din urma si pentru a reduce transferul termic.

Cu exceptia acestor rezervoare metalice pentru incendii, firma romaneasca Eco Avangard mai produce si distribuie rezervoare, statii, filtre, pompe, aparate de masura si echipamente speciale se incadreaza in cerintele actuale de protectie a mediului si satisfac nevoi complexe din industrie. Toate aceste produse se regasesc la un raport optim calitate-pret, acestea fiind realizate din materiale si componente cu o rezistenta indelungata in timp.

Date de contact:

Str. Matei Basarab, Nr. 9, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, 240225

Telefon: 0318005442 / 0731480670  / 0749817575

Fax: 0350819732

E-mail: office@ecoavangard.ro / info@ecoavangard.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.