Un sistem de alarma wireless GSM care va face sa va simtiti in siguranta

sisteme de alarma wireless gsm

Nu sunt putine situatiile in care este nevoie de un sistem de alarma in zielle noastre pentru a proteja un spatiu impotriva intrarilor prin efractie. Astfel, de ce sa nu alegeti un sistem de alarma wireless GSM? Acesta reprezinta o modalitate excelenta de a proteja orice spatiu, fie ca e vorba de o locuinta sau de un spatiu comercial, de un spatiu de birou sau altele. La Supraveghere Canton regasiti cele mai moderne astfel de sisteme de alarma si multe alte elemente de supraveghere, astfel incat sa va simtiti mereu in siguranta.

Protejati-va spatiul impotriva infractorilor cu un sistem de alarma wireless GSM

Un sistem de alarma wireless GSM este extrem de eficient fara doar si poate. Acesta dispune de o serie de senzori wireless si de un modul GSM. Cum functioneaza mai exact un astfel de sistem de alarma? E simplu: o data ce unul dintre senzori este activat, el poate fi setat pentru a trimite un sms sau chiar pentru a efectua un apel telefonic catre proprietar, astfel incat acesta sa fie avertizat in timp util de orice tentativa de intrare prin efractie.

Oricare dintre senzori va fi activat, va determina si activarea modulului GSM si astfel proprietarul este instant anuntat de acest aspect. Exista desigur mai multe setari ce se pot efectua la un astfel de sistem de alarma wireless GSM, de pilda se pot seta anumite numere de telefon preferentiale care sa primeasca avertizarile necesare in caz de nevoie. La Supraveghere Canton puteti apela la experti in domeniu care sa va ajute sa achizitionati exact ce aveti nevoie in materie de un sistem de supraveghere, sistem de alarma, etc., fara mari eforturi. Preturile sunt accesibile, iar comenzile se pot efectua si online: www.supraveghere-canton.ro.

Mai multe facilitati ale unui sistem de alarma wireless GSM

Un sistem de alarma wireless GSM are numeroase elemente moderne care asigura protectia oricarui spatiu si in plus, ets eun sistem de alarma care este si foarte usor de folosit. Activarea si dezactivarea alarmei de exemplu se va putea realiza cu ajutorul unei telecomenzi. Sistemul, dupa cum ii spune si numele, nu necesita cablare, ceea ce este un mare avantaj. Totodata senzorii wireless sunt foarte sensibili, astfel incat protectia este asigurata la un nivel si mai ridicat. Acestia se pot sincroniza cu alti senzori, cum ar fi cei de fum, de gaz, de temperatura, etc. Apeland la specialistii in domeniu de la Supraveghere Canton veti primi un intreg kit de supraveghere la comandarea unui sistem de alarma wireless GSM, ce va cuprinde si telecomenzi si senzorii necesari, sirena si senzor de usa sua de geam deschis chiar. Merita cel putin sa studiati ofertele disponibile,

Exista pana si posibilitatea inregistrarii unor mesaje vocale, exista si un intercom bidirectional, astfel incat proprietarul sa poata sa asculte direct ce anume se intampla in jurul centralei.

Alegeti un plus de siguranta cu sisteme de supraveghere si sisteme de alarma de calitate, la preturi exceptionale: www.supraveghere-canton.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.