Sisteme de hidroizolatii terase circulabile

hidroizolatii terase

Suntem siguri ca nimeni nu-si doreste sa se trezeasca cu pete cauzate de catre infiltrarea apei de pe terasa blocului, mai ales in cazul celor ce locuiesc la ultimele etaje. Insa, aceasta problema apare de cele mai multe ori la blocurile cu hidroizolatii vechi care prezinta urme de uzura si de imbatranire. Pentru ca tot este sezonul cel mai bun pentru ca asociatiile de locatari sa isi reinnoiasca hidroizolatia de pe bloc, Mincon vine sa va propuna un sistem de hidroizolatii terase circulabile care nu numai ca apara cladirea de infiltratii, dar si rezista mult mai bine in timp si permite de asemenea traficul pe suprafata izolata, lucru care este inexistent la hidroizolatiile clasice.

Hidroizolatii terase circulabile pentru blocuri, vile si nu numai

Asa cum spuneam intr-un articol mai recent despre subiectul hidroizolatiilor pentru terase, cele circulabile sunt realizate pe o structura multi-strat care include atat bariera de vapori, doua straturi hidroizolante dar si amorse si strat ce face posibila circularea. Datorita acestor elemente, sistemul de hidroizolatii terase circulabile este unul mult mai solid dar si functional.

Posibilitatile sunt foarte multe daca este sa ne gandim la oportunitatile si modurile in care o terasa de bloc poate fi folosita. O moda mai recenta in Bucuresti, sa spunem astfel, este cea a Sky-Bar-urilor, practic fiind vorba despre o terasa amenajata la inaltime, pe acoperisurile blocurilor ce le permite clientilor sa admire panorama savurand o bautura rece.

Insa, sistemele de hidroizolatii terase circulabile ofera mult mai multe beneficii si optiuni. Un mare avantaj al acestui tip de hidroizolatie este faptul ca se permite sustinerea unor echipamente diverse, de la sisteme de aer conditionat, pana la instalatii solare si fotovoltaice. Evident, si pe hidroizolatiile normale pot fi montate astfel de echipamente, insa marele dezavantaj al acestui sistem este ca suprafata izolanta este foarte sensibila.

Pe langa aspectul rezistentei sporite, asa cum spuneam si mai sus, exista multiple posibilitati in care un sistem de hidroizolatii terase circulabile poate schimba modul in care terasa blocului este folosita. Insa, acest gen de hidroizolatie nu este pretabil doar pentru blocuri, ci si pentru vile si case moderne, oferind astfel posibilitatea extinderii spatiului locativ prin intermediul unei terase ce poate fi amenajata in diferite moduri. Si pentru ca tot vorbim despre amenajarea unei hidroizolatii terase circulabile, va spunem ca aceasta poate fi finisata atat cu dale, cat si alte solutii de realizare a cailor rulante.

O izolatie eficienta pentru protejarea partii superioare a beciului

Un ultim tip de aplicatie pentru hidroizolatiile de acest gen este cel pentru protejarea structurilor si a beciurilor. De exemplu, daca ati transformat beciul casei intr-o excelenta camera pentru fiul dumneavoastra, o astfel de hidroizolatie protejeaza camera de catre infiltratiile de apa, permitand totodata si circulatia pe suprafata izolatiei.

Asadar, iata o solutie excelenta pentru toti cei ce sunt in cautarea unui mod eficient de a-si proteja casele si nu numai. Mincon din Bucuresti realizeaza lucrari de hidroizolatie cu diferite sisteme, de la cele simple, pana la cele pentru terase circulabile, acoperisuri, dar si pentru fundatii si nu numai. Site-ul www.mincon.ro este locul unde sunteti asteptati pentru a profita de consilierea gratuita dar si de cel mai inalt nivel al calitatii si al profesionalismului.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.