Sisteme de supraveghere video in Arad furnizate de Matrix Computers

Va doriti un sistem de siguranta si protectie de cea mai buna calitate? Doriti un sistem fiabil care sa se adapteze usor cerintelor dumnevaostra fie ca este vorba despre siguranta afacerii pe care o conduceti fie ca ne referim la securitatea bunurilor personale? In acest caz ar trebui sa va indreptati atentia catre un sistem de supraveghere video. Aceste sisteme sunt perfecte atat pentru supravegherea spatiilor comerciale, industriale, agronome dar si pentru supervizarea propriului imobil. In Arad, aceste sisteme sunt oferite la preturi avantajoase de compania Matrix Computers.

Sistemele de supraveghere video sunt de regula utilizate in cadrul companiilor in care se doreste controlul persoanelor care interactioneaza cu personalul sau cu bunurile firmei in cauza. Aceste sisteme sunt esentiale in buna desfasurare a activitatiilor comerciale, fie ca ne referim la un magazin de haine sau la un supermarket alimentar. Desigur portabilitatea sistemelor de supraveghere video permite instalarea acestora si in cadrul hotelurilor, pensiunilor sau caselor personale. Astfel, utilizand un astfel de sistem de siguranta si protectie puteti fi siguri ca in orice moment sunteti stapan pe situatie.

Prezenta unui sistem de supraveghere video in cadrul unei locatii reprezinta si un semnal de alarma pentru cei ce nu au ganduri tocmai pasnice. Astfel, rau voitorii vor fi avertizati din timp ca planurile puse la cale vor fi dejucate. Astfel, rata furturilor sau a evenimentelor neplacute va fi redusa consistent. Camerele de supraveghere video sunt conectate la un aparat digital (DVR -Digital Video Recorder) care inregistreaza imaginile pe unul sau mai multe hard disk -uri interne. DVR-ul sau inregistratorul digital  poate fi conectat la reteaua de calculatoare si daca exista o conexiune de internet, acesta poate sa  transmita si la distanta imaginile (de ex. telefon mobil). In cazul in care doriti sa pastrati anumite evenimente surprinse de camerele de supraveghere, puteti salva inregistrarea pe un stick USB sau pe un hard disk extern. Desigur, in functie de necesitati aceste sisteme de supraveghere pot veni cu solutii tehnice mai avansate, dar de regula un sistem clasic nu implica accesorii de ultima generatie.

Astfel costurile de achizitie, montaj si intretinere ale unui sistem de supraveghere video sunt reduse, investitia putand fi amortizata in scurt timp. Dupa cum am precizat, in Arad aceste sisteme de siguranta si securitate va sunt oferite de compania Matrix Computers. Matrix Computers va furniza, monta si la nevoie repara sistemele de supraveghere video indiferent de spatiul in care doriti instalarea aparaturii cumparate. Un avantaj al sistemelor de securitate il constituie posibilitatea extinderii; astfel, in cazul in care pe viitor veti dorii sa extindeti sistemul deja instalat, acest lucru se va realiza prin adaugarea aparaturii necesare fara fi nevoie de schimbarea intregului sistem.

Daca va doriti achizitionarea unui sistem de supraveghere video Matrix Computers atunci va recomand ca in prealabil sa vizitati site-ul oficial al companiei. In acest mod o sa invatati mai multe lucruri despre activitatea depusa de personalul Matrix Computers, o sa vizualizati modele de sisteme de securitate instalate si o sa puteti obtine informatii referitoare la pretul de achizitie. Pentru a comanda un sistem de supraveghere sau pentru a solicita informatii suplimentare va trebui sa utilizati datele de mai jos.

Matrix Computers, date de contact

Magazin – Calin Muntean
Arad, str. Vasile Goldis nr.6
ORAR: Luni -Vineri : 09 – 17
Sambata : 09 – 13
Telefon: 0257.338565
Fax: 0257.211108
Mobil: 0728.284589
E-mail: office@xmatrix.ro.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.