Sisteme Fotovoltaice

sisteme fotovoltaice

Tot mai multe persoane iau in calcul varianta montarii unor sisteme fotovoltaice pentru a putea economisi sume importante si pentru a fi independenti din punct de vedere energetic. Este mult mai simplu acum sa nu mai depindem de firmele de distributie a energiei electrice si sa ne bucuram de apa calda de exemplu folosind sisteme fotovoltaice. Daca si dumneavoastra vreti sa cumparati astfel de sisteme fotovoltaice, nu trebuie decat sa va faceti putin timp pentru a descoperi oferta propusa de firma Mix Equipment din Oradea.

Ce trebuie sa stiti despre aceasta companie oradeana la care gasiti sisteme fotovoltaice?

Compania a luat fiinta in urma cu cativa ani si are ca obiect de activitatea furnizarea clientilor din toata tara de echipamente si dispozitive industriale motorizate. Firma este cunoscuta pentru profesionalismul si seriozitatea angajatilor sai si bineinteles pentru faptul ca produsele sale sunt de fiecare data conform asteptarilor clientilor sai. Firma comercializeaza produse ale mai multor marci si game foarte cunoscute, cum ar fi: Visa, GenSet, Sinercom, Starfel, Nettuno, ATG etc.  Mix Equipment se remarca prin seriozitate, eficienta si dorinta de a avea in permanenta clienti multumiti. Practic, clientii multumiti inseamna ca munca  si efortul angajatilor nu sunt in zadar si ca sunt rasplatite.

Sa aflam mai multe despre sisteme fotovoltaice

Aceste sisteme fotovoltaice se preteaza excelent atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei industriali, avand rolul de a transforma energia solara in energie electrica. Aceste sisteme fotovoltaice mai poarta si denumirea de centrale fotoelectrice, ferme fotovoltaice sau parcuri fotovoltaice, iar puterea lor, in general este cuprinsa intre cateva sute de wati, pana la zeci si sute de wati. In componenta unui sistem fotovoltaic poate intra: cabinet centrala care contine: invertor, panou de comanda digital, MPPT, sistem baterii litiu cu BMS, panouri fotovoltaice, cable speciale cu conectori. Un alt model poate avea aproximativ aceleasi componente, cu mici diferente. In ceea ce privesc preturile, la Mix Equipment, acestea sunt avantajoase, avand posibilitatea de a opta pentru varianta standard sau pentru cea cu diverse optionale.

Pe langa sisteme fotovoltaice ce alte produse mai puteti gasi in oferta acestei companii?

Aceasta companie ofera celor interesati si alte produse de calitate, in afara de sisteme fotovoltaice. De exemplu, de aici va puteti cumpara la preturi competitive generatoare de sudura, turnuri de iluminat, kit-ulei vegetal, instalatii de irigat, pompe, motopompe, grupuri electrogene, UPS-uri on-line, motoare termice.

Contactati-i cu incredere pe cei de la Mix Equipment pentru a beneficia de cele mai bune oferte pentru sisteme fotovoltaice

Ati consultat oferta companiei in materie de sisteme fotovoltaice si vreti sa aflati mai multe detalii pentru o eventuala achizitie? Vi se pare o oferta tentanta cea propusa de firma oradeana?  In cazul in care vreti sa colaborati cu aceasta companie, puteti sa luati legatura cu angajatii sai. Cum? Este foarte simplu: fie prin telefon, fax sau e-mail. Daca timpul va permite, puteti sa va deplasati la sediul firmei, din strada Sofiei, nr 14 C. Optati cu incredere, asadar la aceasta firma si cumparati sisteme fotovoltaice si nu veti avea motive de regret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.