Smart Clean – Clean, cleaner, cleanest, Smart Clean!

Igiena si curatenia, atat acasa cat si la locul de munca sunt esentiale, atat pentru noi cat si pentru mediu. Lipsa acestora poate duce la probleme de sanatate, ori numai pe un pat de spital nu vrem sa ajungem. Insa curatenia nu se poate face dupa ureche. Abaterea de la regulile clare dupa care se desfasoara operatiunea de curatenie poate duce la aparitia insectelor, rozatoarelor sau a microbilor ce pot provoca imbolnavirea oamenilor ce traiesc im mediul respectiv. Iar mai grav este ca toti acesti daunatori pot dezvolta imunitate si rezistenta sporite la substantele folosite impotriva lor si se pot inmulti necontrolat.

smart cleanInca din 2008, compania Smart Clean a curatat Bacaul, atat de firmele concurente cat si la modul propriu, indiferent de spatiu, utilizand cel mai eficient si performant serviciu de curatenie profesional de pe piata actuala. Sunt cei mai buni in serviciile de curatenie si igiena profesionala, dar si in cazul domeniului de peisagistica si amenajari exterioare. Se descurca de minune si cand vine vorba de dirty job-uri, ca cele de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Cu echipamente de ultima generatie, personal bine instruit si metodele moderne de lucru de care dispun sunt de departe cei mai buni in domeniu. Iar preturile, extrem de avantajoase vin sa intareasca cele spuse mai sus. Au o misiune aprent simpla: aceea de a oferi servicii de calitate clientilor precum si de a satisface nevoile acestora. Insa, pentru a duce la bun sfarsit treaba, Smart Clean si-a adaptat serviciile in functie de cerintele dumneavoastra. Astfel, daca in oferta lor de servicii nu-l gasiti pe acela de care aveti nevoie, va stau la dispozitie cu solutii noi in vederea satisfacerii nevoilor aparute.

Vrei ca locuinta ta sa straluceasca mereu? Vrei ca biroul tau sa fie cel mai curat? Atunci nu mai sta cu mopul in mana si apeleaza la profesionisti pentru asta. Adica la serviciile de curatenie ale companiei Smart Clean. Toti cei care au facut-o o data, i-au chemat in repetate randuri. Iar cea mai buna reclama tot vorba buna din gura-n gura ramane!

Printre serviciile oferite de companie se mai numara: curatenie generala, decapari pavimente, sigilari si impregnari de pavimente, curatenia dupa constructor, cristalizare piatra naturala, spalat mochete, igienizari vitrate.

Smart Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii pentru orice problema in activitatea de curatenie, in functie de diversitatea materialelor si in functie de mediu. Raspunde cu seriozitate, promptitudine si flexibilitate oricarei provocari, indiferent de suprafata ce trebuie curatata, de numarul birourilor sau de complexitatea operatiunii (camere cu servere, spatii verzi, terase superioare, etc).

Firma va ofera servicii profesionale la preturi rentabile, protejeaza mediul prin utilizarea solutiilor ecologice si raspunde pentru serviciile prestate. Iar echipamentele folosite in realizarea curateniei sunt de calitate superioara, caci Smart Clean a facut o arta din aparent banala operatiune de cleaning.

Nu uitati de indemnul nostru: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Smart Clean
Ţara: Romania
Judeţ: Bacău
Localitate: Bacău
Adresa: Str. Gheorghe Donici, nr. 1
Telefon: 0744.386.403

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.