Softul SolidWorks Premium de la Cad Works International

Softul SolidWorks Premium de la Cad Works International1SolidWorks Premium este un soft ultraperformant ce ofera functii de proiectare, fiind si foarte usor de utilizat. SolidWorks Premium permite sa automatizezi sarcinile pentru optimizarea fluxul de lucru. Softul face parte din suita SolidWorks ce ofera solutii de dezvoltare a produselor ce acopera simularea si proiectarea cu efecte reduse asupra mediului, comunicarea tehnica si managementul datelor.

SolidWorks Premium 2013 permite realizarea unor proiecte vizionare cu ajutorul unor instrumente specifice fiecareia dintre aceste utilizari, care va ofera posibilitatea de a lucra mai eficient si de a lua deciziile cele mai bune in realizarea proiectelor.

Cerintele minime de sistem sunt urmatoarele:

 Windows 7 (pe 32 sau 64 de biti) sau Windows Vista;
 Memorie RAM 2 GB (minimum);
 5 GB spatiu liber pe disc (minimum);
 Placa video dedicata;
 DVD sau conexiune Internet de viteza mare;
 Internet Explorer 8 sau o versiune ulterioara.

SolidWorks Premium 2013 vine cu imbunatatiri pe care le prezentam in continuare:

Solidworks electrical – permite proiectarea cu rapiditate de sisteme electrice si de comanda. Beneficiezi de crearea unor diagrame cu una sau mai multe linii electrice si de integrarea cu modelele 3D prin conectarea bidirectionala in timp real dintre diagramele 2D si modelele 3D, de ghidarea automata a cablurilor, precum si de liste de materiale integrate.

Solidworks plastics – permite sa identifici si sa elimini cu usurinta, inca din primele faze ale procesului de proiectare, potentialele defecte din schitele destinate componentelor din mase plastice sau a matritelor pentru turnarea prin injectie. SolidWorks Plastics acopera mii de produse comerciale din mase plastice si include analiza marginilor de fuziune, a adanciturilor nedorite, a machetelor cu mai multe cavitati si a optimizarii canalelor de injectie.

Interoperabilitatea a doua versiuni anterioare – fisierele programelor SolidWorks 2013 si SolidWorks 2012 (SP5 pot fi deschise in mod direct, se pastreaza asociativitatea si nu este necesara exportarea sau importarea acestora).

Curbe conice in sketcher – noua functie de creare a schitelor permite crearea de curbe conice generate de punctele terminus si valori rho, Softul SolidWorks Premium de la Cad Works Internationaloferindu-ti posibilitatea de a desena curbe eliptice, parabolice sau hiperbolice fara a mai utiliza curbe spline sau ecuatii.

Functia de intersectare – noul instrument de modelare iti permite sa adaugi sau sa elimini obiecte geometrice dintr-o singura operatie. Acum poti sa intersectezi corpuri solide, suprafete si planuri, precum si sa unesti corpuri solide, sa limitezi suprafete, cu scopul de a defini volume inchise si de a crea simultan mai multe obiecte geometrice.

Imbunatatiri aduse instrumentului de vizualizare in sectiune – instrumentul imbunatatit de vizualizare in sectiune iti permite sa creezi mai rapid vederi in sectiune pentru desenele tehnice, printr-o simpla plasare drag&drop.

Tablou de bord pentru administratori CAD – tabloul de bord online urmareste performanta, starea sistemului hardware si setarile pentru optiunile de sistem SolidWorks pentru fiecare computer ce ruleaza software SolidWorks in compania ta, si poate fi accesat din orice locatie, prin intermediul Portalului pentru clienti SolidWorks.

Modificarea dimensiunilor pentru componentele sabloanelor (patterns) – noile optiuni oferite de functiile pattern linear si circular iti permit sa modifici treptat dimensiunile functiilor din si ale instantelor acestora pentru intregul pattern sau in mod individual pentru fiecare.

Avantaje imbunatatiri aduse calcularii costurilor SolidWorks – noile imbunatatiri aduse calcularii costurilor iti permit sa dezvolti si sa extinzi functiile de acoperire si de recunoastere ale procesului de fabricatie, beneficiind de asistenta pentru prelucrarea la strung, strunguri carusel si piese cu mai multe corpuri, precum si de noi interfete API, destinate accesarii datelor pentru fazele ulterioare din procesul de fabricatie.

Una din firmele de renume din Romania care se ocupa cu distribuirea softurilor SolidWorks Premium in tara noastra este firma CAD Works. Aceasta a luat fiinta in anul 1996 si isi are sediul principal in Craiova.

Daca esti interesat de un soft si anume, de Soft SolidWorks Premium, apeleaza la Cad Works International si compania te va ajuta cu cea mai mare placere!

In continuare, poti citi si despre Pilot Cad.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.