Solomon Servicii Funerare – un ultim omagiu pentru cei dragi

Solomon Servicii Funerare – un ultim omagiu pentru cei dragiAi pierdut pe cineva drag, iar gandul ca acesta nu se va mai intoarce sau ca nu vei mai putea vorbi cu el ore in sir ca pana acum ti se pare de neacceptat? Refuzi sa recunosti ca a murit, ba mai mult, nici nu folosesti acest cuvant si nu vrei sa vi nici macar la inmormantare? Te intristeaza atunci cand cineva zice despre cel drag ca “a trecut in nefiinta”, desi corect este “a trecut la cele vesnice”, deoarece credinta crestina presupune invierea si nemurirea sufletului, chiar dupa ce trupul s-a transformat in tarana? In toata nebunia de sentimente, de trairi, de lacrimi si durere ai uitat insa de un aspect esential, de transportul defunctului?

Acum, pe ultima suta de metri, cauti o firma care sa presteze servicii de transport funerar intern, insa nu stii de unde sa o iei? Pana in acest moment nu ai avut nici un deces in familie si nu esti familiarizat cu toate procedurile si cu atat mai putin nu cunosti firme care se ocupa de coroane, transport, repatriere si altele asemenea. Esti putin derutat, insa Zoom Biz iti bine in ajutor.

Daca te afli si tu in situatia de a-ti fi pierdut o persoana draga, poti apela cu cea mai mare incredere la Solomon Servicii Funerare pentru transportul intern de care ai nevoie. Suna oricand si echipa companiei iti sta la dispozitie cu multa amabilitate si promptitudine!

Viata si moartea, doua fete ale aceleiasi monede

In Romania, persoanele care mor au parte de un intreg ritual, pastrat din mosi-stramosi. Poate ca tinerii au tendinta sa rada si sa ridiculizeze aceste momente unice in viata unui om caci, nu-i asa, si moartea face parte tot din viata?

Nasterea, casatoria si moartea sunt trei aspecte fundamentale in viata noastra a tuturor, aspecte care ne definesc si ne stabilesc traiectoria. Tocmai datorita importantei lor, Biserica ia parte intotdeauna la aceste momente.

Un copil se naste, apoi este botezat. Unde? La Biserica. Copil creste si se casatoreste? Unde? La Biserica. Batranul trece la cele vesnice. Unde se tine slujba de inormantare? La Biserica. Dupa cate observam, Biserica are un rol important in vietile noastre, chiar daca unii dintre noi nu vor sa recunoasca.

Poate ca asa am primit mostenirea inca de mii se ani de la stramosii nostri sau poate ca asa este cursul firesc. Intr-o zi vom afla cu siguranta adevarul. Insa, pana atunci, trebuie sa ne ocupam si de lucruri mai materiale cum este si transportul celor dragi trecuti la cele vesnice.

Nu trebuie sa-ti faci nici o grija in aceasta privinta. Solomon Servicii Funerare din Sighisoara are grija si de acest aspect.

Solomon Servicii Funerare – servicii funerare ce vin in ajutorul familiilor indurerate

Compania Solomon Servicii Funerare are personal autorizat care se va ocupa in locul tau de transportul decedatului. Transportul se realizeaza in deplina siguranta cu ajutorul Solomon Servicii Funerare – un ultim omagiu pentru cei dragi1limuzinelor funerare.

Daca ai nevoie si de transport pentru persoane, dar si pentru flori, tot Solomon Servicii Funerare te va ajuta. Fie ca e vorba de un transport funerar in localitate sau in imprejurimi, compania se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca transportul sa se efectueze in deplina siguranta si igiena.

Daca ai nevoie de un transport funerar intern, ia legatura cu firma Solomon Servicii Funerare. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0744-108.022, 0726-281.438 si 0269-865.738 sau trimite un e-mail pe adresa office@solomonserviciifunerare.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre decontaminarea solului.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.