Specialistii Prefabet stapanesc perfect arta turnarii betonului

Vreti sa achizitionati diferite promobilier urbanduse realizate din beton? Sunteti in cautarea unei companii specializate in producerea articolelor de mobilier urban realizate din beton, utilizand cele mai moderne tehnici si tehnologii in procesul de fabricatie? Foarte simplu! Compania suceveana Prefabet va pune la dispozitie o gama diversificata de produse din beton, la preturi foarte accesibile.

Betonul este unul dintre cele mai folosite materiale de constructii. El poseda proprietatii unice ce fac celelalte materiale de constructie sa paleasca in fata lui. Posedand o rezistenta ridicata si o elasticitate direct proportionala cu apa din componenta sa, betonul este utilizat pentru tot mai multe tipuri de constructii, dar si pentru realizarea semifabricatelor.

Cu ce se ocupa firma Prefabet si ce produse fac parte din oferta companiei?

Echipa firmei sucevene Prefabet este alcatuita din profesionisti ce au ca principal obiectiv de lucru realizarea prefabricatelor din beton. Axandu-se in mod deosebit pe acest material de constructii si avand o vasta experienta in lucrul cu betonul, firma Prefabet garanteaza realizarea si comercializarea unor prefabricate din beton de cea mai inalta calitate in conformitate cu normele calitative din domeniul constructiilor.

Portofoliul urias de clienti recomanda firma ca fiind una foarte serioasa si profesionala, iar gama variata de prefabricate din beton sta ca dovada a profesionalismului pentru care sunt recunoscuti membrii echipei Prefabet.

Din gama de produse din beton comercializate de firma suceveana vom aminti doar cateva foarte importante: borduri, pavele, sisteme de canalizare, garduri si boltari de zidarie, cos de gunoi urban, banci din beton, jardiniere si lista poate continua.

Firma Prefabet din Suceava se ocupa cu producerea si comercializarea unei game variate de articole de mobilier urban. Dintre acestea fac parte si cosurile de gunoi urbane, ideale pentru pastrarea curateniei in spatiile deschise. Tipul de cos de gunoi pe care firma suceveana il ofera clientilor sai este destinat diferitelor spatii urbane: trotuare, exteriorul anumitor cladiri, parcuri, complexe comerciale etc. Acestea sunt realizate din beton si sunt prevazute cu mici gauri in interior pentru a se scurge apa. Fiind realizate din materiale rezistente si antigraffiti, aceste cosuri putin probabil vor fi tinta unor acte de vandalism.

Dimensiunile cosului de gunoi sunt 48 x 48 x 80, iar greutatea de 250 de kg. Datorita acestei greutati veti avea siguranta ca odata amplasat, acest cos de gunoi nu va fi tinta unor acte de furt sau alte acte infractionale. Forma cosului de gunoi urban este foarte eleganta, simpla, avand culoarea gri deschis, astfel putandu-se plia pe arhitectura oricarui spatiu exterior.

Prin profesionalism si seriozitate, compania Prefabet a reusit sa se mentina in topul firmelor de profil de pe plan local.

Asadar, daca aveti nevoie de prefabricate realizate din beton pentru gradina dumneavoastra sau de articole de mobilier urban, specialistii firmei Prefabet reprezinta solutia perfecta.

Date de contact:

Denumirea firmei: Prefabet;mobilier urban

Numar de telefon: 0230 535 961 sau 0742 075 490.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre serviciile de draft survey ale firmei International Services Company accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=4191 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.