Un stil de viata la standarde europene cu apartamente noi Iasi

apartamente noi iasi

Complexul rezidential Young Residence este un proiect modern, un proiecte care vizeaza traiul la standarde europene in ceea ce priveste locuinta. Aici veti regasi apartamente noi Iasi cu o camera si cu doua camere dotate cu facilitati ultra-moderne, intr-o locatie apropiata de zona centrala, cu spatii de joaca si cu parcari, cu spatii verzi si alei bine definite.

Pentru a va face o idee, e bine sa luati in calcul cateva aspecte esentiale inainte de a va orienta spre achizitionarea unui apartament. E bine deci sa stiti cam in ce buget trebuie sa va incadrati si chiar si ce posibilitati de finantare aveti: www.youngresidence.ro.

Comfort, intimitate si siguranta cu apartamente noi Iasi

Iata cateva dintre elementele ce va sunt oferite la apartamente noi Iasi in complexul rezidential Young Residence. Toate acestea sunt importante, fiecare in masura proprie.

Cand achizitionati  noua locuinta va conta foarte mult cat de comfortabila este ea si ce dotari are. In cazul in care de pilda achizitionati o locuinta care nu are cenrala proprie, aceasta este o investitie pe care va trebui sa o faceti ulterior.

La fel va fi si in cazul altor dotari, cum sunt de pilda aerul conditionat, sau gresia si faianta, parchetul, etc. Calitatea lor este de asemenea importanta, pentru a va asigura ca ati facut o investitie profitabila.

Intimitatea este si ea un element de baza, care poate sa duca sau nu la sporirea comfortului locuintei dvs. Daca de pilda locuinta dvs. are ferestre care va ofera o priveliste inspre apartamentul vecinului si distanta e foarte mica intre locuinte, intimitatea este deficitara, clar. In cazul in care izolatia fonica nu este bine realizata la o cldire, din nou, vorbim de aceeasi situatie.

Siguranta poate fi data la apartamente noi Iasi sau la orice alta locuinta de mai multe aspecte. De exemplu, montarea unui interfon cu camera video cum este in cazul blocurilor de apartamente noi Iasi din complexul rezidential Young Residence adauga un plus de siguranta. La fel va face si arhitectura cladirii in sine. Zona in care se afla locuinta este si ea importanta.

Mai multe posibilitati de finantare la  apartamente noi Iasi

Hotararea de a achizitiona o locuinta noua este foarte importanta pentru orice familie, cuplu sau persoana individuala in sine. Se intampla insa si nu in tocmai putine cazuri sa nu existe un buget suficient pentru achizitionarea locuintei cu bani cash. Astfel, pentru apartamente noi Iasi in complexul Young Residence puteti apela la varii surse de finantare. De la rate direct la dezvoltator la programul “prima casa”, credit imobiliar sau plata integrala, plata in avans si restul transei la intabulare, puteti opta pentru diverse variante de plata.

Toate aceste aspecte, precum si calitatea superioara a materialelor utilizate pentru respectivele  apartamente noi Iasi, pozitia excelenta in apropiere de zona centrala si de centre comerciale diverse, comfortul si siguranta, intimitatea oferite, va vor convinge cu siguranta sa deveniti un rezident al lor cat de curand. Alegeti un trai la standarde europene incepand cu propria locuinta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.