Superservice – cand ai nevoie de un profesionist!

Aparatul tau electrocasnic nu mai functioneaza ca pe vremuri ? Masina de spalat scoate sunete ciudate ori cuptorul cu microunde nu mai da randamentul de odinioara ? Ai probleme cu congelatorul si nu stii la cine sa apelezi ? Nicio problema, firma Superservice, recunoscuta pe piata reparatiilor din Romania, este mereu la dispozitia ta !Capture

Compania  bucuresteana Superservice este una dintre putinele firme specializate in reparatia congelatoarelor, detinand atat tehnologia necesara, cat si personalul calificat, extrem de bine pregatit in acest domeniu. De asemenea, firma Superservice are colaboratori externi, de la care achizitioneaza piesele necesare pentru reparatii si tine mereu pasul cu schimbarile permanente care apar in domeniu, oferind servicii de calitate.  Mai mult, apeland la serviciile firmei Superservice ai garantia ca toate piesele inlocuite sunt originale, in acest fel prelungindu-se si durata de viata a electrocasnicelor.  In plus, atat piesele inlocuite, cat si lucrarile de reparatie au o garantie de un an de zile, informatie pe care o poti gasi si pe certificatul de garantie oferit.

Atunci cand constati vreo defectiune la congelatorul tau, in loc sa incerci sa te descurci singur sau sa apelezi la vreo cunostinta, care poate face mai mult rau decat bine, nu ezita sa ceri ajutorul unor experti. Doar acestia cunosc particularitatile fiecarui tip de congelator in parte, fiind pregatiti pentru a veni in intampinarea oricaror probleme.  Angajatii companiei pot sa repare nenumarate defectiuni care pot aparea la congelatorul tau si totul in cel mai scurt timp posibil si chiar la domiciliul tau. Asadar, nu astepta, sperand ca problema sa se rezolve de la sine : specialistii recomanda o interventie rapida, pentru a evita transformarea unei defect minor intr-unul grav – atat din cauza dificultatii ridicate a reparatiilor, cat si, implicit, din cauza costurilor care cresc substantial. Si asta doar pentru ca problema nu a fost rezolvata la timp !

In plus, daca vrei ca reparatia congelatorului tau sa mearga perfect, tehnicienii Superservice au nevoie de cateva informatii vitale, asadar trebuie sa fii sigur ca le poti oferi : marca congelatorului la care exista o defectiune, modelul acestuia (codul format din cifre si litere, gasit pe aparat), seria de identificare (un cod format din 10-12 cifre, si acesta aflat pe aparat) si, bineinteles, neregulile pe care le-ai constatat, expuse intr-un mod cat mai detaliat.  Atentie, insa! Inainte de a reclama o problema,  trebuie sa stii ca incalzirea partii anterioare a congelatorului nu este un defect, aceasta aparand datorita constructiei aparatului, pentru a evita formarea condensului pe partea exterioara. Nici ledul rosu aprins in timpul functionarii nu indica intotdeauna o defectiune – poate fi vorba doar despre o sesizare a introducerii unor alimente calde in congelator.supers1

Firma Superservice iti garanteaza mereu interventii prompte, eficiente si de calitate la toata gama de congelatoare, iar specialistii sai sunt mereu la dispozitia clientilor, raspunzand cu responsabilitate oricaror cereri – totul la preturi rezonabile !

Contact :

Oras : Bucuresti

Telefon : 0756 200 076, 0745 159 098

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.