Superservice, super reparatii, super calitate in servicii!

Superservice2Daca realizezi ca exista o problema la masina ta de spalat, cel mai important lucru este sa nu iei o decizie radicala. Cei mai multi considera ca oprirea masinii din functionat este o problema capitala si recurg la cumpararea altei masini. Gresit! Asa cum pentru o masina normala exista specialisti capabili sa o repare, asa si pentru una de spalat rufe exista oameni si firme specializate in domeniu. Dupa cum bine stim, o masina de spalat automata de ultima generatie nu este deloc una ieftina, ba dimpotriva, astfel ca este mai convenabil sa recurgi la o reparatie decat la o noua investitie majora intr-una noua. O firma care activeaza in domeniul reparatiilor de electrocasnice in special in Bucuresti dar si in tara, care va poate solutiona orice problema legata de masina dumneavoastra de spalat este Superservice Comtel SRL.

Remarcam in ultima vreme pe piata din Romania aparitie diverselor marci si modele de masini de spalat rufe si vase din ce in ce mai pretentioase. Intr-adevar, acestea sunt extrem de utile in fiecare casa si reduc foarte mult efortul fizic, permitandu-ne mai mult timp liber sau timp dedicat altor activitati. Din pacate, odata cu ele au aparut si problemele, care de asemenea sunt tot mai diverse si tot mai complicate. Este adevarat ca pe piata exista multe firme care repara masini de spalat, insa si mai adevarat este faptul ca nu toate firmele de reparatii electrocasnice detin infrastructura necesara remedierii defectelor. Tocmai de aceea, pentru a ajuta orice client si a-i remedia orice problema in domeniul reparatilor de masini, Superservice  colaboreaza cu parteneri externi care pot furniza piese de schimb pentru toate modelele si marcile de masini de spalat.

Echipa Superservice dispune de o vasta experienta in domeniul masinilor de spalat, fiind gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor voastre. Firma executa service pentru toate marcile de masini de spalat. De asemenea, remediaza orice defect aparut atat pe partea mecanica cat si electrica sau electronica. Dispunand de o experienta bogata pe piata masinilor de spalat, compania din capitala vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de servicii de instalare si reparatie a masinilor de spalat.

Inainte sa va identifice cu exactitate problema masinii dumneavoastră de spalat, Superservice va demara un mini-interviu prin care sa afle unele detalii foarte importante:

1. Marca masinii (ex: Indesit, Ariston,Whirlpool, Siemens, Electrolux etc)

2. Modelul masinii,de obicei (un cod format din cifre si litere amplasat pe bord la vedere)

3. Seria de identificare (un cod format din cifre intre 10-12)

4. Problema care o intampina.

Toate aceste aspecte enumerate mai sus vor ajuta firma sa intervina rapid si eficient.

Asadar, in cazul in care constatati o problema la masina de spalat, nu ezitati sa contactati firma Superservice, iar daca sunteti din Bucuresti sau Ilfov, specialistii companiei se vor deplasa in cel mai scurt timp posibil la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru remedierea defectiunii.

Date de contact:

Bucuresti

Telefon: 0756 200 076 | 0745 159 098

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.