Techno Group – Filmari & sonorizari profesionale

Servicii foto, video si sonorizari de calitate superioara, la cele mai bune preturi de pe piata, adecvate evenimentelor reusite din viata dumneavoastra, va sunt oferite de cunoscuta companie Tehno Group din Sibiu.

Avand o experienta semnificativa in domeniu, Tehno Group s-a remarcat de-a lungul anilor prin profesionalismul cu care a tratat fiecare proiect in parte, calitatea lucrarilor efectuate fiind una deosebita.

Tehno Group este firma care va ofera tot ceea ce va doriti, facand din orice eveniment o adevarata reusita.Techno Group

Personalul calificat al firmei, specializat in domeniu, este mereu la dispozitia clientilor, carora le ofera servicii de calitate, efectuate la termenele si in conditiile stabilite de comun acord, facand fata cu succes oricaror provocari.

Alegand colaborarea cu Tehno Group din Sibiu vei avea sansa sa constati care este diferenta dintre adevaratii profesionisti si amatori, echipa firmei fiind specializata si pusa la punct cu toate noutatile in domeniu.

Indiferent de proiect ori provocare, profesionistii Tehno Group reusesc intotdeauna sa imprime lucrarilor pe care le onoreaza stil, personalitate si bun gust, acestea fiind apreciate de toti partenerii de afaceri ai firmei, aflati in portofoliul vast al companiei.

Toate dorintele si gusturile clientilor sunt respectate si urmate cu strictete, personalul calificat al firmei fiind mereu atent la detalii si flexibil, pana la finalizarea proiectelor.

Profesionistii Tehno Group lucreaza doar cu echipamente si aparatura performanta, de ultima generatie, acestea conferindu-le posibilitatea de a efectua lucrari la cele mai inalte standarde de calitate.

Firma stie sa se adapteze oricarei situatii, motiv pentru care le faciliteaza tuturor partenerilor sai de afaceri posibilitatea alegerii serviciilor pe care le doresc, in functie de bugetele alocate.

Techno Group 1In oferta Tehno Group gasiti servicii variate, diferentiate pe categorii, in functie de optiuni si facilitati. Pachetele de servicii sunt impartite in trei categorii, respectiv silver, gold si diamond, in functie de preferintele clientilor, dar si de posibilitatile financiare ale acestora.

Profesionistii Tehno Group sunt specializati in domeniu, cu diplome de calificare certificate, ei lucrand doar cu aparatura de ultima generatie, camere video profesionale, fabricate de companii cunoscute pentru calitatea produselor lor, Panasonic si Sony.

Indiferent ca aveti o nunta, un botez, o petrecere, un spectacol sau orice alt eveniment special, Tehno Group va ofera filmari video HD, fotografii si sonorizari profesionale.

Pentru clientii care aleg pachetul full HD de nunta, respectiv pachetul Diamond, operatorii firmei sibiene le ofera o multitudine de facilitati, de la inregistrarea pe carduri SDXC la efecte vizuale (Slim, Stretch, Solarization, Monotone, Sepia, Negative Art) si efecte de imagine digitale (Still,Flash Motion,Luminance Key,Slow Shutter, Trail, Old Movie), pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

Astfel, fie ca va aflati la starea civila, la biserica, in parc, in alte locatii alese special si la restaurant, profesionistii Tehno Group vor fi mereu alaturi de dumneavoastra, surprinzand momente inedite ce vor ramane imprimate pe DVD-urile pe care le veti primi din partea firmei.Techno Group 2

Pachetul Diamond include filmarea integrala a nuntii, oferindu-va cinci ore de filmare bruta, prelucrarea acesteia, urmand filmarea editata pe suport DVD personalizat (patru ore). Firma va ofera doua DVD-uri cu rezumatul nuntii (cu o durata de pana la o ora si jumatate) si o copie DVD gratis.

Pentru amintiri de neuitat, realizate de specialisti in domeniu, alege un partener pe masura – Tehno Group !

Tehno Group– compania care imprima stil si personalitate evenimentelor din viata ta !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.