Telectronics va ofera imagini HD la preturi avantajoase

Televiziunea estreceptor hde un mediu de telecomunicatii pentru transmiterea si primirea imaginilor video, imagini ce pot fi monocrome sau color, cu sau fara sunet, in functie de compania de distributie a serviciului.

Odata cu dezvoltarea societatii moderne, televiziunea incepe sa ia proportii uriase, existand foarte rar televizoare ce redau imaginea in alb-negru. O gama tot mai complexa de distributie a televiziunii s-a dezvoltat bazate pe cateva principii simple. Pe de o parte avem televiziunea prin cablu, reteaua de distributie fiind realizata din cablu sau fibra, iar in cealalta parte avem o combinatie intre retelele de televiziune satelit si cele IPTv. Reteaua de televiziune prin satelit permite receptarea semnalului cu ajutorul unei antene special concepute. Reteaua IPTv transmite si primeste semnalul electric, transformat mai tarziu in imagini video cu ajutorul Internetului.

In viitor se preconizeaza aparitia unui hibrid dintre cele doua retele inovative de televiziune, cea de satelit si cea IPTv. Cercetatorii afirma faptul ca intr-o perioada de cativa zeci de ani, acest hibrid va inlocui “suprematia” televiziunii prin cablu. Acest lucru se datoreaza avantajelor enorme oferite de aceste tipuri de televizune. Utilizatorii beneficiaza de urmatoare:

  • Imaginea poate fi redata sub calitatea video High Definition, cu ajutorul unor receptoare satelit High Definition;
  • Meniul acestor tipuri de televiziune este mult mai interactiv, utilizatorul putand pune pauza unei emisiuni sau alege sa vizioneze o anumita emisiune, difuzata intr-o anumita data etc;

Televiziunea prin cablu se refera, dupa cum spune si numele ei, la primirea semnalului, cu ajutorul unei antene de satelit de la un satelit de comunicatii, trimis in atmosfera special pentru aceasta activitate.

Televiziunea prin satelit este pusa la indemana utilizatorilor sub doua forme:

  • Televiziune cu receiver analog;
  • Televiziune cu receiver digital. Acest tip de televiziune permite utilizatorului sa vizioneze filmele, documentarele sau emisiunile preferate la cel mai inalt standard de calitate video, High Definition.

Societatea Telectronic s-a infiintat in anul 1992 si are un capital integral privat. Principalul obiectiv de lucru al firmei bucurestene este distribuirea, comercializarea si instalarea echipamentelor de receptie analog sau digital. Din aceasta gama de echipamente amintim urmatoarele: receptoare satelit, antene parabolice, LNB-uri, splitere, distribuitoare etc.

Din anul 1996, firma bucuresteana Telectronics a trecut si la comercializarea si instalarea echipamentelor digitale de receptionare a semnalului de la satelitii de comunicatii ai televiziunilor.

Odata cu aparitia acestei tehnologii, multi clienti au aparut la acest tip de serviciu de televiziune digitala. Firma bucuresteana are incheiate contracte de colaborare cu importante ambasade, hoteluri, moteluri, pensiuni din Bucuresti si Constanta.

Receptoarele satelit High Definition comercializate de firma bucuresteana sunt realizate in conformitate cu standardele internationale in vigoare cu privire la electronica si electrotehnica televiziunii. Acest tip de receptor permite utilizatorului receptionarea semnalului transmis de satelitul de comunicatii si transformarea lui in imagini de foarte inalta calitate.

Dintre receptoarele satelit High Definition comercializate de firma Telectronics enume receptor hdram urmatoarele:

  • Optibox Koala HD. Acesta se poate conecta in modul HDMI, Loop sau USB. Dolby digital, Unicable si Time Shift sunt principalele caracteristici ale acestui tip de receptor HD;
  • Alma-S 200. Acest receiver are afisaj LED, conectori USB, HDMI etc, iar dintre caracteristici enumeram full HD si dif Optic.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.