Telemarc – eficienta la fiecare pas

Vreti sa va montati un sborduriistem de pavele si nu stiti de unde sa cumparati astfel de prefabricate realizate din beton? Doriti sa colaborati cu o firma specializata in domeniul realizarii prefabricatelor din beton? In acest caz, compania Telemarc reprezinta solutia ideala. In cadrul ofertei de produse a companiei veti gasi foarte multe modele de pavele si borduri.

Ce recomanda firma aradeana Telemarc ca fiind alegerea potrivita pentru dumneavoastra?

In cazul in care aveti nevoie de pavele sau borduri, ar trebui sa apelati la cei mai buni. Ii veti gasi doar colaborand cu firma Telemarc.

Infiintata in Arad, compania Telemarc vine in intampinarea clientilor cu diferite materiale de constructii, cele mai importante fiind pavajele si bordurile utilizate la imbunatatirea aspectului trotuarelor stradale, aleilor pietonale, spatiilor din curtile interioare, teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor sau mediu.

Daca doriti sa va montati un sistem de pavele, la firma Telemarc veti gasi diferite modele: pavele gri, rosii, maro sau galbene.

Care sunt avantajele produselor realizate de firma Telemarc?

  • Pavelele confera o rezistenta sporita la cicluri repetate de inghet – dezghet, prin reducerea umiditatii in structura dar si prin folosirea aditivilor de incluziune;
  • Impiedica formarea suprafetelor de apa;
  • Confera rezistenta la solicitari mari de trafic si uzura si o aderenta marita;
  • Sunt produse ecologice, ce permit aerisirea solului dar si un drenaj eficient datorita interstitiilor dintre pavaje;
  • Au un aspect estetic si vizual foarte placut datorita paletei diversificate de culori din care puteti alege. Astfel, puteti asorta sistemul de pavele cu proprietatea sau spatiul unde acestea sunt montate;
  • Montarea pavelelor pe suprafata de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in urma interventiilor subterane.

Pentru ca sistemul de pavele sa ramana intact este esential in zona in care le-ati montat sa includeti si borduri. In caz contrar, pavelele se pot separa, aparand denivelari sau chiar gauri in pavaj. Puteti alege borduri din diferite materiale, dar recomandarea specialistilor este sa le alegeti pe cele realizate din beton. Acestea sunt mult mai rezistente si mai durabile decate celelalte realizate din alte materiale de constructii.

Bordurile marca Telemarc sunt realizate de specialisti in domeniul producerii de prefabricate din beton, folosind tehnici moderne si echipamente de ultima generatie.

Puteti alege intre bordurile de culoare gri (avand dimensiunile de 8 x 20 x 50 cm) sau bordurile de culoare rosu / maro (de dimensiuni 8 x 20 x 50 cm).

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, montandu-le, veti reda un aspect deosebit spatiului pavat si rezistenta sporita impotriva deformarii acesteia.

Prin profesionalism, seriozitate si promptitudine, compania Telemarc a reusit sa ajunga in topul firmelor de profil de pe piata romaneasca.

Preturile produselor firmei aradene sunt foarte accesibile, cu mult sub preturile celorlalte firme concurente, clientii putand beneficia si de anumite promotii oferite de firma Telemarc.

Asadar, daca aveti nevoie de pavele sau borduri, firma Telemarc, din Arad, reprezinta alegerea idealborduria.

Date de contact:

Denumirea firmei: Telemarc;

Numar de telefon: 0744 704 782.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.