Telsat Systems – protectie si siguranta maxima!

Ai nevoie de sisteme de sonorizare sau echipamente de automatizare pentru porti sau usi de garaj ? Iti doresti un sistem performant anti-efractie sau unul de control acces  si pontaj ? Sau poate cauti centrale telefonice si retele de voce si de date sau pur si simplu vrei sa stii care sunt cele mai bune sisteme de avertizare a incendiilor, de receptie satelit ori de interfonie ? In toate aceste cazuri, apeleaza cu incredere la serviciile companiei Telsat Systems din Slanic, Prahova.tel

Datorita celor opt ani de experienta pe piata romaneasca, firma Telsat Systems a fost autorizata de care Inspectoratul General al Politiei Romane sa proiecteze, sa instaleze si sa intretina sisteme de alarma. Sistemul de supraveghere video al Telsat Systems are multiple aplicatii, de la controlul traficului si al multimii, in diverse evaluari in cazul asigurarilor sau supravegherea accesului in zone restrictionate, pana la controlul angajatilor, al proceselor industriale sau in supravegherea parcarilor si magazinelor.

Sistemele de supraveghere video gandite de societatea prahoveana au numeroase avantaje, printre care faptul ca imaginea este una buna, ceea ce permite identificarea rapida si usoara a chipurilor. In plus, permite un control mai ferm asupra propriei locuinte sau a propriei afaceri, fiind totodata si o solutie rapida si avand un pret competitiv. De asemenea, echipamentele CCTV oferite de catre compania Telsat Systems sunt ideale atunci cand vrei sa preintampini situatiile neplacute sau sa le rezolvi, tehnologia fiind moderna si avand incluse toate dotarile necesare unei monitorizari eficiente.

 

Pe langa monitorizarea video, firma Telsat Systems vine si cu alte servicii in oferta sa, precum cele din domeniul sistemelor de control acces si pontaj, sistemelor de sonorizare si a echipamentelor de automatizare porti, bariere si usi garaj, sisteme de avertizare incendiu, sisteme de receptie satelit si sisteme de interfonie, dar si in domeniul instalatiilor electrice.

Echipamentele utilizate de specialistii Telsat Systems sunt furnizate de producatori binecunoscuti in domeniu, precum Texecom (Marea Britanie), Paradox si DSC (Canada), Bentel (Italia), General Electrics si Roel Electronics (Romania).

Sistemul de supraveghere video al companiei Telsat Systems are in componenta sa un DVR prevazut cu 4, 8, 16 sau 32 de canale, diverse camere video, in functie de cerintele clientilor si surse de back-up pentru DVR si camerele video. Toate imaginile sunt inregistrate pe HDD si pot fi vizionate pe un monitor, televizor sau in reteaua de televiziune interna a unei locuinte. In plus, daca DVR-ul este conectat la internet, imaginile inregistrate pot fi vizualizate de oriunde, fie pe un calculator, fie cu ajutorul unui smartphone.  De asemenea, imaginile stocate pot fi transferate pe DVD-uri si arhivate.

Ceea ce mai trebuie sa stii ca poti opta sa iti interconectezi sistemul de supraveghere video cu sistemul de alarma, pentru o si mai buna protectie a spatiului ales !tel1

Daca vrei sa ai control total asupra unui perimetru protejat si asupra cailor de acces catre acesta, alege sistemul de supraveghere video al Telsat Systems !

 

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Grivitei 134-136
Telefon: 0722.661.575 | 0745.158.375 

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.