Telsat Systems va ofera cele mai eficiente sisteme de supraveghere video

Camerele de supravsupraveghere videoeghere video sunt dispozitive electronice ce transmit semnale electrice ce se transforma sub forma de inregistrare video pe ecranele unor monitoare. Acestea sunt folosite pentru diverse spatii ce necesita monitorizare precum banci, centre comerciale, magazine, cazino-uri, aeroporturi si multe altele. Aceasta monitorizare a spatiilor este realizata din diferite motive, principalul motiv al instalarii unor astfel de camere, fiind reprezentat de nevoia de siguranta.

O camera video de supraveghere sau monitorizare a fost prima data folosita in Germania, in anul 1942, pentru lansarile rachetelor V2. Aceasta camera video a fost realizata de producatorul de renume international Siemens.

Conform unor studii realizate in Statele Unite ale Americii, in perioada imediat urmatoare aparitiei camerelor video, s-a dovedit ca acestea aduc un important aport in lupta impotriva crimininalitatii si a diverselor infractiuni:

  • Conform acestor studii, camerele video de supraveghere sunt foarte eficiente in parcari, rezultatele evidentiind o scadere cu aproximativ 50% a numarului infractiunilor;
  • Spatiile destinate transportului public, in ciuda faptului ca sunt foarte aglomerate, au participat la studiu, realizand o diminuare cu 25% a ratei infractiunilor;
  • Spatiile publice, precum centrele comerciale, evidentiaza o diminuare cu 10% a ratei criminalitatii.

Indiferent de procentajul diminuarii ratei infractiunilor, un lucru este cert, aceste dispozitive ajuta intr-adevar la prevenirea evenimentelor neplacute ce pot aparea in lipsa lor.

Camerele video sunt folosite si in diverse procese industriale (industria chimica, nucleara etc.), unde conditiile sunt foarte periculoase pentru sanatatea omului.

Camerele video ce vin in stransa legatura cu sisteme de inregistrare (DVR) preluate de acestea sunt o solutie ideala pentru prevenirea infractiunilor de orice tip, la firma sau la propria locuinta. Acest sistem va confera acel sentiment de siguranta si va descuraja potentialii infractori sa-si duca la bun sfarsit, incercarea de a face rau.

Sistemele de supraveghere video sunt alcatuite dintr-o camera de supraveghere video, un DVR (Digital Video Recorder) si dintr-o sursa de back-up, sursa ce periodic realizeaza copii de siguranta ale inregistrarilor video ale camerelor de luat vederi.

Infiintata in 2005, compania bucuresteana Telsat Systems  se ocupa de comercializarea, montarea si punerea in functiune a sistemelor antiefractie. Societatea are autorizatie din partea Inspectoratului General al Politiei Romane pentru instalarea, montarea si intretinerea acestor sisteme. Din cadrul produselor din domeniul sigurantei si protectiei, enumeram urmatoarele: sisteme de supraveghere video, instalatii electrice, sisteme de control acces si pontaj, sisteme de sonorizare, echipamente de automatizare a portilor batante, bariere si usi pentru garaj, centrale telefonice si retele de voce– date, sisteme de avertizare incendiu, sisteme de receptie a semnalului de la satelit, antene de satelit si sisteme de interfonie.

Sistemele de supraveghere video comercialsupraveghere videoizate de compania noastra, functioneaza pe un principiu simplu: camerele video ale sistemelor inregistreaza video, acestea fiind apoi stocate pe hard– diskul DVR-ului, iar dumneavoastra puteti monitoriza activitatea dinauntrul spatiului supravegheat de oriunde, daca optati pentru camerele cu IP static si dispuneti de o conexiune la internet.

Aceste sisteme se pot instala la firma dumneavoastra pentru a monitoriza activitatea desfasurata de angajati, dar pot fi instalate si la locuinta dumneavoastra, in scopul prevenirii infractionalitatilor.

Puteti citi alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.