June 15, 2024
HoReCa

Terminale de plata – o soluție eficientă de creștere a business-ului tău

  • martie 29, 2019
  • 4 min read
Terminale de plata – o soluție eficientă de creștere a business-ului tău

O soluție eficientă de creștere a business-ului tău

Orice business, indiferent de numărul de angajați, de serviciile pe care le oferă sau de volumul de vânzări, are un plan de dezvoltare pe termen lung. Setarea obiectivelor de vânzări este în strânsă legătură cu analizarea competiției și a trendurilor care apar pe piață. Cu cât ești mai atent la acest aspect, cu atât vei putea să îți construiești obiective realizabile, măsurabile și ușor de atins.

O recomandare din partea noastră este să analizezi nevoile consumatorilor și să găsești oportunități de dezvoltare, care pot fi traduse și prin variante externe. O soluție eficientă este un terminal de plată care să le ofere clienților servicii vaste.  

Un sistem de afiliere poate fi soluția ideală de creștere a vânzărilor

Oportunități de a-ți crește vânzările sunt destul de multe, doar că cel mai bine este să găsești soluția potrivită afacerii tale și care să le ofere un motiv în plus consumatorilor de a se reîntoarce în locația ta. Recomandarea noastră este să optezi pentru soluții tehnologizate, care oferă funcții avansate și multiple.

Trebuie să iei în considerare un sistem de afiliere care să îți aducă noi clienți în fiecare zi, în fiecare săptămână și lună de lună. EasyPay System este partenerul tău care îți oferă soluția perfectă – în catalog de servicii dispune de un terminal de plată compatibil cu nevoile clienților tăi.

EasyPay System colaborează cu peste 130 de furnizori printre care companii care furnizează utilități, servicii de internet, florării, platforme de achiziționare de bilete la concerte, de transport și multe altele. De asemenea, tot în această categorie intră și terminalele unde clienții pot plăti amenzile auto sau pot achiziționa rovinieta, de exemplu. Simplu și rapid pentru nevoile clienților tăi. 

Care sunt beneficiile afacerii tale odata cu amplasarea acestor terminale de plata?

  1. Noi clienți pentru afacerea ta. Un beneficiu extrem de important este atragerea de clienți noi, ceea ce duce la creșterea vânzărilor. În mod cert, clienții care vor să evite cozile și drumurile inutile până la punctul de lucru, vor căuta un terminal de plată. Odată ce îl vor localiza pe cel din compania ta, vor afla despre serviciile tale și vor continua cu aceeași frecvență să apeleze la ele.
  2. Un instrument de promovare. Terminalele de plată pot fi un look foarte bun de a-ți promova afacerea. De ce acest lucru? Foarte mulți oameni folosesc aceste aparte pentru plățile personale. Dacă aceștia îl localizează pe cel din locația dumneavoastră, atunci serviciile tale pot ajunge mai repede la ei. Găsește modalități de promovare a unei oferte sau a unui produs chiar în apropierea stației de plată. În felul acesta, vei avea mai multă vizibilitate. O poți face prin colantarea aparatului sau prin derularea unui spot video pe monitorul secundar sau pe banda destinata reclamelor
  3. Extinderea de servicii. În prezent, este foarte important să te diferențiezi de competiție prin servicii smart, identificate cu nevoile consumatorilor tăi. Promovează cu încredere un serviciu de plată și, cu siguranță, clienții tăi vor avea un motiv în plus să te viziteze.

Un plan de dezvoltare a afacerii tale poate porni de la adăugarea unui terminal de plată în locația afacerii tale. Fie că deții un centru comercial, fie că ai un lanț de magazine, un centru spa, o sală de sport, un terminal de plată este o soluție la îndemâna ta si a tuturor clientilor tai.

Alege EasyPay System ca partener pentru aceste terminale de plata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.