Termoflux: Termoizolatii din celuloza pentru o iarna linistita

Chiar daca iarna nu si-a intrat inca in rol, nu trebuie sa uitam ca in curand anotimpul rece se va instala confortabil pe meleagurile din Romania. Temperaturile scazute vor avea un efect direct asupra bugetului fiecaruia dintre noi, pentru ca asigurarea unei temperaturi ambientale care sa ne permita o iarna linistita va implica consumul crescut de gaze naturale sau energie electrica dupa caz. Dar ce ati spune daca ar fi posibil sa realizati economii substantiale fara a reduce temperatura din casa dumneavoastra? Desigur ca raspunsul ar fi unul pe masura rezultatelor, ceea ce inseamna ca solutia prezentata in cele ce urmeaza va fi apreciata de cei mai multi dintre cititorii nostri.

Este vorba despre termoizolatiile din celuloza. Inainte de a ne pripi cu concluzile obisnuite legate de aceste operatiuni de amenajari interioare sau exterioare, trebuie sa stiti ca executarea unei astfel de termoizolatii este extrem de eficienta si se poate aplica cu o investitie minima. De altfel, rezultatele obtinute in urma termoizolatiei cu celuloza sunt cu pana la 80% mai profitabile decat in cazul termoizolatiilor clasice. Mai mult, dupa cum bine stiti, o termoizolatie cu polistiren are o durata de viata asigurata de pana in 20 de ani. Daca alegeti termoizolatia cu celuloza, aceasta va fi pe viata.

Mai mult, termoizolatiile cu celuloza implica si costuri mai mici de realizare dar si usurinta in aplicare si implicit finalizarea lucrarilor de amenajare in timp record. Toate lucrarile se desfasoara in cele mai bune conditii de igiena si curatenie, astfel nu o sa aveti multe batai de cap in urma aplicarii termoizolatiei in cauza.

Cel mai important aspect atunci cand vine vorba despre termoizolatiile din celuloza este cel legat de gradul de izolatie ce se aplica asupra casei dumneavoastra. Dupa cum am precizat deja, in acest caz rezultatele obtinute sunt mult mai bune decat in cazul unei izolatii clasice. Astfel, daca alegeti sa executati o termoizolatie din celuloza, veti economisi consumul de energie (gaze naturale, electricitate sau lemne) cu pana la 80%. Asadar, investitia dumneavoastra va fi amortizata in cel mai scurt timp posibil.

Aceste termoizolatii sunt executate in cele mai bune conditii de compania Termoflux. Termoflux este o firma de profil a carei activitate este strans legata de folosirea celulozei ca materie prima pentru realizarea operatiunilor de termoizolatie ce se pot aplica pentru diverse cladiri, fie ele blocuri, case personale, spatii industriale, comerciale si asa mai departe. Termoflux garanteaza finalizarea termoizolatiilor de care aveti nevoie in cel mai scurt timp posibil, la cel mai avantajos pret existent pe piata de profil din Romania.

Termoflux este alcatuita doar din personal specializat si experimentat ce poate indeplini cu succes orice cerere, indiferent de complexitatea ei sau de exigentele beneficiarilor. Asadar, nu ezitati si solicitati executia unei termoizolatii din celuloza Termoflux pentru a avea o iarna mai mult decat linistita. Personalul companiei va asteapta cu cele mai bune si prompte servicii, dar si cu ajutor si asistenta tehnica de specialitate pentru cei care doresc acest lucru.

Termoflux, date de contact

SC Termoflux SRL Oradea
Str. Averescu nr. 27
Tel: 0744-579558 sau mobil(rds) 0770.315.014
Tel/Fax: 0359-455941
E-mail: termoflux@gmail.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.