Tig Sound Entertainment – pentru o petrecere reusita !

Ai un eveniment special in viata ta si iti trebuie o sonorizare de calitate? Nu stii unde sa gasesti un DJ care sa iti ofere servicii de top pentru proiectele tale? Vrei servicii profesionale complete, incluzand echipamente de sunet si lumini in diverse sali de spectacole, discoteci, cluburi, sali de festivitati ori in aer liber? Iti doresti efecte inedite de lumini sau programe artistice si muzicale special alese pe gustul tau? Daca da, nu ezita sa apelezi la serviciile firmei Tig Sound Entertainment din Bucuresti !tig

Cu o experienta vasta in domeniu, de peste douazeci de ani, compania Tig Sound Entertainment este una dintre cele mai bune firme organizatoare de evenimente, serviciile acesteia fiind de o calitate indubitabila, la preturi competitive. Firma bucuresteana este intotdeauna la dispozitia ta, oferindu-ti servicii complete de programe artistice si programe muzicale, DJ pentru orice evenimente, sonorizari, intermedieri impresariat, instalare de echipamente de sunet si lumini in salile de spectacole, cluburi sau discoteci, dar si in sali in aer liber.

In plus, daca ai nevoie de lumini, firma bucuresteana iti pune la dispozitie cele mai performante stroboscoape, masini de fum, masini de zapada, lumini ambientale, lasere, lumini tip moving head, spoturi tip par, dar si sisteme de proiectie video.

Un loc aparte in oferta companiei Tig Sound Entertainment il au echipamentele de sonorizari profesionale, iar deoarece este o firma care se respecta, Tig Sound Entertainment lucreaza doar cu cele mai bune si mai noi echipamente, achizitionate de producatori recunoscuti in domeniu :

  • mixere (marcile Pionner, Yamaha, Dynacord)
  • incinte acustice (marcile Jbl, Electro Voice, Dynacord, Phonn, Peavey)
  • amplificatoare profesionale (marcile Electro Voice, Dynacord Osc, Crown)
  • microfoane cu fir sau wireless
  • sisteme de operare pentru CD-uri (marcile Pionner, Denon, Technics)

Specialistii Tig Sound Entertainment iti pot oferi sonorizari profesioniste pentru orice eveniment, de la nunti la botezuri, de la petreceri private la evenimente corporative sau de la zile de nastere la zile onomastice. In plus, daca evenimentul are loc in Bucuresti, ti se asigura asistenta tehnica si transportul !

Mai mult, despre profesionalismul si calitatea serviciilor oferite clientilor de Tig Sound Entertainment vorbeste de la sine portofoliul partenerilor sai de afaceri, printre acestia numarandu-se BCR, BRD si Raiffeisen Bank, Howard Johnson, Orange, IBM, Zapp, Vodafone, 3M, Hotel Marriot, Hotel Intercontinental sau Crown Plaza.

Apeleaza cu incredere la Tig Sound Entertainment Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de:

  • Echipamente profesionale
  • Sunete si lumini
  • DJ cu pregatire profesionala
  • Echipamente KARAOKE
  • Servicii de impresariat artistictig1

Tig Sound Entertainment este partenerul care iti implineste toate dorintele, reusind sa iti ofere echipamente profesionale de sonorizare. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui profesionistilor Tig Sound Entertainment din Bucuresti ce iti doresti, de restul se ocupa ei, dovedindu-ti ca ai facut cea mai buna alegere. Da valoarea evenimentelor din viata ta, alege-ti un partener pe masura pretentiilor tale! Alege sonorizarea profesionala a evenimentelor, oferita de Tig Sound Entertainment !

Contact :

Oras : Bucuresti

Adresa : Strada Durau, numarul 14

Telefon: 021.667.76.89 | 0744.533.262 | 0726.688.384

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.