Tiparire brosuri cu Smart Print

Aveti o afacere noua si doriti sa o promovati? Trebuie sa gasiti cele mai eficiente solutii prin care informatiile despre compania dumneavoastra sa ajunga la clienti si sa ii convinga de calitatea serviciilor sau/si a produselor? Una dintre metode este cea a raspandirii brosurilor. Aceasta este o metoda accesibila si care poate cuprinde suficiente informatii. Insa, trebuie sa va informati cine executa tiparire brosuri.

Unde puteti apela pentru serviciul de tiparire brosuri?

 

Tiparire brosuri cu Smart PrintMulte companii din tara se ocupa cu tiparire brosuri, fiecare axandu-se pe diferite feluri de printare. Una dintre ele este Smart Print.

Smart Print este o tipografie care are ca principale servicii tiparul offset si operatii specifice de legatorie si finisaje. Are o experienta de peste 20 de ani in domeniul tipografiei, fiind una din primele tipografii private din Bucuresti de dupa 1989.

Printre serviciile oferite se numara: tiparire brosuri, legatorie de carte, finisaje curente si speciale, inseriere, infoliere, consultanta tipografica, servicii de verificare, proofing, control al calitatii, machetare si livrare gratuita a lucrarilor.

Care sunt avantajele companiei de tiparire brosuri?

 

In primul rand, pentru tiparire brosuri si alte operatii sunt necesare utilaje profesionale. Compania Smart Print dispune de utilaje in 5 grupuri de imprimare (5 Tiparire brosuri cu Smart Printculori in linie) produse de Heidelberg Speedmaster si Roland Man. Colile pot avea formatul de 35×50, 50×70, 70×100. Utilajele pot tipari intre 200 si 20.000 de pliante sau 1000000 de etichete pe zi. De asemenea, folosesc utilaje pentru legatorie, brosare, stantare, embosare, plastifiere, etc.

In al doilea rand, in cazul in care aveti nevoie de tiparire brosuri este indicata consultarea ofertelor de pret. Promovarea unei companii implica anumite costuri, de aceea este important ca raportul calitate-pret sa fie avantajos. Smart Print vine in intampinarea clientilor cu preturi mici. Acest lucru poate fi realizat deoarece utilajele profesionale moderne reduc costurile de printare si atunci cand este un tiraj mai mare de brosuri, puteti beneficia de discount.

In al treilea rand, aveti nevoie de calitate. Smart Print avand o experienta de peste 20 de ani, calitatea reprezinta un atuu, prezentandu-se astazi ca o companie profesionista pregatita sa ofere cele mai bune servicii clientilor, printre care si tiparire brosuri. Numeroase companii recunoscute pe plan international au apelat la serviciile acestei tipografii: lantul de hoteluri Ramada, compania farmaceutica Euromedex, companiile de infrumusetare Fa, Schauma, Syoss, Taft, Schwartzcopf, L’Oreal, Nestle, Sony. Produsele lor au fost folosite in diferitele ramuri ale industriei, fiind recunoscuti pentru tiparire brosuri de calitate.

Cum pot contacta compania de tiparire brosuri?

 

Daca doriti sa apelati la compania Smart Print, puteti accesa site-ul smartprint.ro. La rubrica Contact gasiti adresa din Bucuresti, numerele de telefon si adresele de e-mail in functie de informatiile necesare.

La rubrica Produse-Reviste, Brosuri veti gasi exemple de brosuri tiparite si posibilitatea de a solicita o oferta de tiparire brosuri in avantajul dumneavoastra.

In rubrica intitulata Sfaturi tehnice sunt prezentate diferite indrumari cu privire la tipul de tipar dorit, tipografie, tipurile de culori folosite sau diferite informatii despre suportul de printare. Acestea va vor oferi ocazia sa alegeti ceea ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastra si compania dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.