Tompack – ambalaje de top

Cautati o solutie dcartone ambalare eficienta, ieftina si realizata de profesionisti din acest domeniu? Cea mai buna oferta o are compania Tompack. Profesionistii societatii furnizeaza cutii din carton personalizate sau nu, pentru orice tip de ambalare. Fiind lider pe piata romaneasca de ambalare, compania Tompack propune timpi scurti de executie a produselor, precum si de livrare a acestora, astfel ca dumneavoastra sa va puteti livra mai departe produsele ambalate, catre cumparatori.

Care sunt principalele avantaje ale utilizarii ambalajelor din carton comercializate de compania Tompack?

  • Protectia produselor este una dintre principalele avantaje pe care le ofera acest tip de ambalare;
  • Greutatea redusa, in comparatie cu varianta de cutii realizate din lemn, cu posibilitatea de a ambala aceeasi cantitate sau volum de produse;
  • Costurile de productie sunt mult mai scazute fata de alte tipuri de ambalaje;
  • Transportul si manevrarea lor se face foarte usor, pretandu-se transportului paletizat standardizat;
  • Un alt important avantaj este reprezentat de faptul ca aceste cutii de carton se pot reutiliza si de faptul ca sunt biodegradabile, reciclarea si refolosirea lor fiind operatiuni ce pot fi indeplinite cu succes;
  • Personalizarea lor se face la costuri foarte reduse, fata de alte tipuri de ambalaje.

De ce este asa important procesul de ambalare al produselor? Ambalarea produselor se realizeaza din cele mai vechi timpuri, stramosii nostri depozitandu-si produsele agricole in diferite recipiente, fie ele din ceramica, sticla, sau recipiente metalice. Prin ambalare manevrarea, depozitarea si transportul produselor se pot realiza mult mai usor, intr-un interval mult mai mic de timp. Spre exemplu, avem de transportat 100 de pixuri, cum ar fi mai usor? Sa transportam din punctul A in punctul B cate un pix, pe rand, sau sa le ambalam intr-o cutie de carton si sa le mutam pe toate o data? Evident ca a doua varianta este mult mai la indemana, ceea ce voiam sa fac era sublinierea importantiei ambalarii si cum ne ajuta acest proces in viata de zi cu zi.

Cutiile de carton sunt folosite pentru ambalarea produselor alimentare, farmaceutice, produselor de hardware si multor alte obiecte. Practic, orice tip de produs poate fi ambalat in cutii de carton. Aproximativ toate cutiile din carton sunt realizate sub forma cuboidala.

Societatea Tompack este o firma de renume pe plan national care produce ambalaje din carton ondulat si duplex. Compania detine utilaje de ultima generatie pentru caserarea si standarea lor, iar dintre clientii firmei amintim nume sonore de pe piata romaneasca precum: Boromir, Top Gel, Dr. Fursec, Ruris, Leonardo, Solarex, Tualfast, etc.

Compania craioveana ofera o gama larga de produse pentru ambalare precum: cutii alimentare, cutii nealimentare, cutii colective, tavite prajituri, materiale publicitare si jocuri educative, etc.

Societatea Tompack realizeaza cutii din carton de orice marime, forma, simple sau complexe, cu diferite inscriptii si de diferite culori, astfel incat sa se indeplineasca cerintele si nevoile celor mai exigenti clienti.

Cutiile de carton realizate de compania Tompack pot fi personalizate, utilizandu-se cele mai noi tehnologii din domeniul design-ului grafic si al proiectarii, in functie de nevoile si cerintele clientilor. carton

Date de contact:

Denumire:  Tompack

balaje

 Romania, Dolj, Craiova, Bdul. N. Romanescu, nr. 112

 www.tompack.ro

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro .

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.