Tompack, oricand ai nevoie de o cutie de carton

Cutii-cartonIndiferent ca vorbim de Romania sau de oricare alta tara din Europa si din lume, observam un lucru comun si unanim acceptat: cutiile din carton au devenit tot mai populare si cu o utilitate tot mai mare. Acestea pot fi folosite de catre companii ca si ambalaje pentru produsele comercializate, dar si pentru transport, depozitare sau mutat, atat pentru companii, cat si pentru utilizatorii casnici. Aceste cutii de carton nu sunt doar utile, ele sunt si biodegradabile, reciclabile si sunt disponibile pe piata de foarte multi ani.

O firma de renume din Romania care produce ambalaje din carton ondulat si duplex este firma Tompack din Craiova. Aceasta va ofera o gama larga de produse dorind sa satisfaca cerintele dumneavoastra cele mai exigente. Cutiile de carton pot fi fabricate atat din carton simplu, cat si din carton ondulat sau carton duplex. Sunt disponibile intr-un numar foarte mare de forme si marimi, cu multe utilizari.

In ceea ce priveste gama cutiilor din carton comercializate de firma din judetul Dolj, aceasta este una extrem de extinsa, de la cutii alimentare, cutii nealimentare, cutii colective, tavite prajituri si pana la materiale publicitare.

– Din categoria de cutii alimentare fac parte: cutiile pentru pizza (extrem de necesare oricariu producator pentru livrarea produselor), cutii pentru produse patiserie cu folie interioara, cutii de prajituri cu folie interioara, cutii pentru foetaje, cutii bauturi alcoolice, tavite foi cremsnit.

 In ceea ce priveste categoria cutiilor nealimentare, putem enumera: cutii pentru incaltaminte (oricand achizitionam o pereche de pantofi, adidasi, tenisi sau slapi), cutii feronerie si produse electrice, cutii piese auto, cutii produse fitosanitare si cutii pentru jucarii.

– La cutii colective dedicate diferitelor activitati: pentru baxuri clasice, ladite transport, cutii arhivare si cutii transport tricotaje confectii.

Din gama cutiilor comercializate, cele din carton ondulat sunt cele mai utilizate ambalaje datorita avantajelor lor:

– buna protectie a produselor din interior

– greutatea redusa – sunt mai usoare decat cele din lemn la acelasi volum de ambalare

– ofera protectie la variatiile de temperatura datorita aerului aflat intre straturile de hartie ,

– costul de productie este mai mic fata de al altor ambalaje

 se transporta pliate ocupand foarte putin spatiu

– se pretează transportului paletizat

– se pot reutiliza de mai multe ori: se pot folosi cu alte ocazii si pentru alte scopuri

– sunt biodegradabile, astfel se recupereaza integral

– au un aspect placut

 pot fi imprimate personalizat.

Experienta de lunga durata in domeniul comercializarii cutiilor de carton, seriozitatea si profesionalismul companiei au facut ca aceasta sa indeplineasca cerintele clientilor si sa fie o firma de top. Tocmai de aceea, din portofoliul ei fac parte companii importante precum: Boromir, Top Gel, Dr Fursec, Ruris, Leonardo, Solarex sau Tualfast.

Toate produsele Tompack sunt realizate din carton de orice marime, forma, simple sau complexe, cu diferite inscriptii si de diferite culori. Realizarea si livrarea produselor se face in timp util la adresa clientului. Totodata, se poate asigura transportul produselor la destinatie.

In paralel cu produsele din carton pe care le comerzializeaza, firma din sud-vestul tarii presteaza si alte servicii cum ar fi: proiectare si dimensionare cutii, design grafic, caserare, stantare, plastifiere, transport paletizat cu mijloace proprii si in functie de cantitate, Tompack poate asigura transportul produselor la destinatie.

Datele de contact:

Craiova, Dolj, Bdul. N. Romanescu, nr. 112

Tel: 0744-698439 / 0788-637775

Comercial : 0721-276291

Productie : 0788-645970

Email : tompack2009@yahoo.com

tomarco.exim@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.