Toping Company – promptitudine si seriozitate

CadastruCauti o firma serioasa, profesionista, prompta si eficienta care sa ofere servicii de cadastru de cea mai buna calitate si nu stii la cine sa apelezi? Toti cunoscutii tai ti-au oferit niste nume de firme care mai de care mai ”serioase”, insa parca niciuna nu iti inspira increderea necesara pentru a te lasa pe mana lor, la modul figurat. Si atunci ce este de facut, pentru ca tu ai nevoie cat mai repede de o firma care presteaza servicii in domeniul cadastrului. Cand totul parea ca nu mai are nicio iesire, atunci gasesti prin intermediul unui vechi si bun prieten, firma de care tu ai nevoie, firma care indeplineste toate criteriile pe care tu le doresti. Aceasta este Toping Company. Firma Toping Company isi are sediul in orasul prahovean Ploiesti si ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul proiectarii si consultantei privind activitatile de cadastru, geodezie si topografie.

Personalul firmei este alcatuit din oameni ambitiosi, care au vaste cunostinte in domeniile de activitate prestate (geodezie, cadastru sau topografie). Datorita unei dezvoltari perpetue a pietei de specialitate, firma Toping Company isi largeste echipa de lucratori pentru a acoperi cat mai mult din cerintele pietei actuale. Relatiile pe care acestia le dezvolta in timp cu colaboratorii si clienti lor se bazeaza pe incredere si respect reciproc, angajatii firmei implicandu-se atat personal cat si emotional pentru ca rezultatul obtinut sa fie unul multumitor si satisfacator pentru ambele parti implicate in proces.

Toping company cadastruPrin intermediul echipei de specialisti de care dispune, firma Toping Company ofera servicii de cadastru.

Aceste servicii presupun urmatoarele: servicii de cadastru general si de specialitate, realizarea de documentatii topocadastrale si stabilirea si evaluarea terenurilor.

In cadrul serviciului de cadastru general si de specialitate se realizeaza studii topografice pentru amplasarea cat mai corecta a constructiilor industriale sau civile, se determina intr-un mod cat mai precis volumul depozitelor in cariera si balastierelor, se efectueaza profile longitudinale si transversale, precum si modele numerice de teren. Serviciul de evaluare si stabilire a terenurilor presupune intocmirea de documente pentru a se determina cu exactitate si cu precizie suprafetele care se apartin companiilor ce au capital de stat, precum si documente care atesta dreptul de proprietate. Serviciul de documentatie topocadastrala se ocupa cu realizarea de documente ce sunt necesare pentru a se intocmi planurile de urbanism, care sunt transcrise ulterior de pe suport analogic pe cel digital. Realizarea acestui lucru este posibila prin operatiunile de scanare si de vectorizare a planurilor topografice.

Servicii de cadastruDaca ai nevoie ca sa iti inscri apartamentul, casa sau terenul in Cartea Funciara cei de la Toping Company te pot ajuta si in acest caz. De asemenea ei te pot ajuta sa obtii documentele de Carte Funciara in conformitate cu legea 7/1996, in realizarea actelor pentru instrainarea de bunuri, pentru concesionarea lor sau pentru schimbul lor.

Oferirea acestor servicii de cadastru se realizeaza cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, din dorinta de a satisface cereriile celor mai pretentiosi clienti.

Poti sa citesti alte articole la fel de interesante si captivante doar facand un click aici.

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.