Tot ce trebuie sa stim despre apartamente

Este bine stiut  din discutiile care au avut loc pe marginea subiectelor legate de criza financiara, discutii  numeroase ca aceasta criza  ainfluientat domeniul impobiliar. De aceea specialistii si si clientii care si-au  desfasurat  activitatea in agentiile imobiliari din orasele tarii, respectiv cei care activeaza pe piata imobiliara privesc in viitor  gandind cu optimism, la ce  urmeze in domeniul acesta vast ce  presupune vanzarea si cumpararea de terenuri nori  si de apartamente.

Companiile internationale ce pot   oferi consultanta,  afirmat ca, in  anii ce urmeaza, s-au inregistrat cresteri in piata imobiliara. Aceste cresteri  s-au tradus  intr-o marire a consumului, si implicit al preturilor la anumite segmentele de pe piata  imobiliara. Mai mult, se fac  si speculatii in ceea ce privesc viiitoarele perioade in care previziunea este ca va  aparea o noua criza economica. Conform datelor furnizate de specialistii imobiliari, este  posibil ca incluisv in anul 2021 sa asistam la perioade in care economia  sa creasca si in mod implicit se va intampla si in industria vanzarilor  si cea a cumpararilor de case, de  apartamente  si de terenuri, adica pe piata achizitiilor si  vanzarilor de terenuri prezentata atat de vast in cadrul unor site-uri ale firmelor specializate cum ar fi si www.imobi.md .

 Detalierea crizei financiare a anilor 2014-2015

Apusul binecunoscutei crize financiare a  dus la tendinte noi, benefice  si in privinta imobiliarelor.  Toata Europa si-a revinit dupa criza economica trecuta, iar in cadrul studiilor de specialitate sa anticipeaza ca   principalii indicatori economici ca de exemplu  PIB-ul insa si vanzarile si consumul vor intra pe un trend crescator in anii care vin. Viteza si amploarea  desfasurarii  acestui proces, sunt relativ diferite de la o tara la alta iar tara noastra se afla printre cele  mai bine pozitionate in sensul acesta.

Previziunile care sunt fie de crestere in acest domeniu  imobiliar estimeaza faptul ca  in partea sudica a  Europei vor aparea cresteri dar cu toate astea,  nici alte tari nu vor  ramane  prea mult in urma.

Vanzarile de retail o sa-si schimbe trendul negativ al anilor din urma iar cel ce s-a inregistrat in procesul de vanzare al  caselor si al apartamentelor vor ajunge la cresteri de circa 1,3%  doar intr-un singur an, incepand din 2014 pana in  2018.

 Studiile si cercetari cu  privire la cresterea pietei imobiliare

In afara de zona Europei Centrale si de Est si in  Marea Britanie cat si in alte tarile nordice s-a ajuns la o  revenire economica desi e posibil  dupa cum arata estimarile ca tari cum ar fi Franta  sau Germania sa aiba  o evolutie sub media realizata de Europa, dupa  asa  cum se precizeaza in studiile companiilor care ofera consultanta.

Potrivit unor astfel de studii, in anii  ce vor urma este posibil sa existe si anumite perioade cu o crestere sustinuta iar volumul investitiilor e posibil sa ajunga si pana  la 150 miliarde euro , 160 chiar, asta pana in 2015. Atat piata de imobiliare insa si cea a centrelor comerciale continua sa fie printre pietele care sunt  considerate a fi interesante de catre dezvoltatorii care analizeaza posibilitatile oferite de majoritatea  tarilor ce sunt in continuu proces de dezvoltare, dupa cum au facut-o chiar imediat iesirii din criza.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.