Transporta cat mai practic cu Tompack

Transporta cat mai practic cu TompackEsti un mic agricultor in Romania anului 2013 si pe langa legume de toate soiurile, de la rosii, castraveti si pana la vinete, ardei, ceapa, morcovi si patrunjel, te mai ocupi si de cultivarea de pomi fructiferi? Ai o productie bogata, atat de legume, cat si de fructe, iar persoanele fizice si cele juridice sunt interesate de comercializarea marfurilor tale? In ce conditii faci transportul acestora? Esti constient ca fiind vorba de marfa perisabila, aceasta este mult mai fragila si in timpul transportului fructele si legumele trebuie sa stea cat mai bine, nemiscate si sa nu se loveasca intre ele pentru a ajunge intr-o stare foarte buna la clienti?

Poate ca pana acum nu ti-a trecut prin cap aceasta idee, dar una dintre cele mai utizlizate si mai bune metode de a transporta marfurile perisabile este folosirea de ladite din carton. Inainte vreme se utilizau foarte mult cele din lemn sau cele din plastic, insa acestea sunt destul de tari si pot deteriora marfa.

Daca esti in cautarea unei companii care sa-ti furnizeze ladite de carton de calitate superioara, ia si tu legatura cu Tompack din Craiova. Aceasta companie este chiar o firma de renume din Romania si se ocupa cu producerea de ambalaje din duplex si carton ondulat. Tompack iti pune la dispozitie o varietate de modele de produse de la cutii alimentare si cutii nealimentare pana la cutii colective, tavite pentru prajituri sau chiar si materiale publicitare.

Transporta-ti si tu marfa in siguranta, numai cu Tompack

Cand vine vorba de productie, tu ti-ai facut treaba. Ai strans foarte multe kg de fructe si de legume proaspete, care asteapta sa fie servite pe masa oamenilor din toata tara.

Insa, inainte de a ajunge pe mese, marfurile sunt mai intai depozitate si apoi transportate, servicii ce nu sunt scutite mereu de diverse incidente. Pentru ca legumele si fructele culese sa se pastreze proaspete cat mai mult timp ai nevoie de ambalaje speciale. Acestea sunt cutiile si lazile din carton.

Printre avantajele utilizarii lazilor din carton, atat pentru depozitare, cat si pentru transport, se numara faptul ca acestea sunt eco (in acest mod poti fii si tu green), fiind eco sunt indicate pentru transportarea de alimente deoarece le permite acestora din urma sa “respire” si sa nu intre in reactie cu materialul din care sunt confectionate lazile si apoi sa se strice prea repede.

Deci, lazile din carton protejeaza fructele si legumele si pot fi si stivuite una peste alta fara a se deteriora, ocupand astfel spatiu mai putin. Umiditatea si condensul nu le afecteaza, avand astfel o stabilitate de exceptie. Se utilizeaza parafina si hartie de calitate pentru rezistenta, iar imprimarea lazilor iti ofera si ea calitate maxima.

Tompack, aliatul micilor producatori de pretutindeni

De unde poti achizitona si tu lazi de carton pentru depozitarea si transportul marfurilor tale? De la Tompack din Craiova. Compania iti ofera numai produse rezistente si de calitate, care Transporta cat mai practic cu Tompack1iti vor permite sa transporti in deplina siguranta marfa ta.

In functie de marfa care urmeaza sa fie transportata, Tompack personalizeaza fiecare ladita in parte, astfel ca tu te vei bucura de servicii complete si complexe.

Daca vrei sa ai parte de un transport in siguranta, cumpara ladite carton Tompack. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Tompack, suna la numerele 0788-637.775 si 0744-698.439 sau trimite un e-mail pe adresa tompack2009@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.