Tratament anticarii lemn. 2 produse de top de la Rom Tech Grup

Tratament anticarii lemn. 2 produse de top de la Rom Tech GrupCel mai vechi material folosit in constructii este lemnul. De ce? Deoarece are un pret bun de achizitie, este un foarte bun izolator termic, este biodegradabil si se prelucreaza usor. Din pacate, acesta are numerosi daunatori printre care se numara cariile, insectele, mucegaiurile si ciupercile. Un tratament anticarii lemn eficient, si nu numai, iti este oferit de catre Rom Tech Grup prin 2 produse de top: Wood Protect 611 si Oil Protect 612.

Aceste 2 produse sunt utilizate pentru protejarea eficienta a lemnului folosit in constructii, in special cel de exterior. Pe langa faptul ca lupta eficient impotriva cariilor, se aplica usor, nu sunt toxice, nu pateaza, sunt eficiente pentru o lunga perioada de timp, iar raportul calitate – pret este unul deosebit de atragator.

Tratament anticarii lemn, Wood Protect 611

 

Pentru protectie completa a lemnului, desigur, impotriva ciupercilor, insectelor si cariilor foloseste si tu Wood Protect 611. Acest produs ce poate fi folosit in special ca tratament anticarii lemn il poti achizitiona de la Rom Tech Grup, o companie ce s-a specializat de-a lungul timpului pe oferirea de solutii pentru tratarea lemnului indiferent de daunatori.

Wood Protect 611 este un lichid foarte concentrat ce trebuie diluat in apa. La ce se intrebuinteaza el? Pentru protectia lemnului ce se foloseste in constructii, fiind un tratament anticarii lemn deosebit de bun.

Acest produs nu permite patarea lemnului, impiedica mucegairea lui si aparitia de pete albastre de mucegai, tine cariile la distanta, indeparteaza ciupercile si orice tip de insecte. Pe scurt, este un produs revolutionar bun la toate. Se poate folosi pentru tratarea oricarui tip de specie de lemn, tratamentul fiind eficient daca se aplica imersia, pulverizarea sau pensularea cu solutie.

In prima faza, Wood Protect 611 se dilueaza cu apa, apoi se agita foarte bine pentru a se obtine un amestec omogen. Agitarea normala este suficienta. Retine ca aceasta solutie nu schimba culoarea lemnului.

Vrei rezultate cat mai bune? Foloseste solutia de Wood Protect 611 pe toate suprafetele lemnului, fie exterioare, fie interioare, vizibile sau mai putin vizibile. Este suficient sa treci o data cu pensula imbibata in solutie, insa pentru mai multa siguranta sunt indicate chiar 2 treceri, in acest mod, indiferent de specia de carii sau de insecte, acestea nu vor avea nicio sansa.

Tratament anticarii lemn, Oil Protect 612

 

Un tratament de exterior, complet, impotriva cariilor este si Oil Protect 612, pus la dispozitia ta tot de catre Rom Tech Grup. In acest caz este vorba despre un ulei superior pentru Tratament-anticarii-lemn.-2-produse-de-top-de-la-Rom-Tech-Grup1tratarea lemnului ce se foloseste in constructii, la exterior.

Oil Protect 612 se poate intrebuinta pentru orice tip de lemn si se aplica prin pensulare. Astfel se impiedica aparitia cariilor, a insectelor, a mucegaiului albastru, a ciupercilor sau a altor daunatori care pot afecta viata lemnului.

Oil Protect 612 este o emulsie stabila, iar inainte de utilizare se agita normal pentru o mai buna omogenizare. Se aplica prin pensulare pe toate suprafetele lemnului, nu numai a celor vizibile. Este recomandat sa treci de 2 ori cu acest ulei pe suprafata lemnului pentru siguranta si protectie maxima impotriva cariilor.

Daca vrei sa te bucuri de eficienta, alege tratament anticarii lemn de la Rom Tech Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Rom Tech Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-274.875, 0723-351.376 si 0722-234.544 sau trimite un e-mail pe adresa office@romtecgrup.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.