Unituri dentare Kavo – calitate la un pret corect

Doriti sa va infiintati ununit dentar kavo cabinet stomatologic sau detineti deja unul si aveti nevoie un unit dentar de foarte buna calitate, care sa ofere avantaje atat dumneavoastra, cat si pacientului dumneavoastra? Vreti ca acest dispozitiv medical sa fie realizat de companii de renume mondial in domeniul constructiei de aparatura stomatologica? Am o veste buna pentru dumneavoastra! Avem exact ceea ce va trebuie si inca ceva in plus, un pret foarte avantajos de achizitie.

Compania “raspunzatoare” de aceasta oferta deosebita poarta numele Unituri Dentare Second Hand si, dupa cum ii spune si numele, se ocupa cu comercializarea unei game variate de unituri dentare marca Kavo si Planmeca, provenite de la unic proprietar. Aceasta din urma inseamna ca dumneavoastra veti avea garantia faptului ca sunteti al doilea proprietar. Cu speranta ca nu ati dat inapoi cand ati vazut “second – hand” vreau sa va fac o precizare foarte importanta. Aceste unituri dentare, dupa ce sunt cumparate de la proprietari sunt revizuite amplu inainte de a fi comercializare, oferind clientilor o garantie de 12 luni, utilizatorul putand beneficia de performantele acestor dispozitive stomatologice in cei mai buni parametrii.

Aceasta revizuire se face tocmai din nevoia de a oferi clientilor si pacientilor siguranta si incredere, firma bucuresteana oferind spre comercializare doar acele dispozitive stomatologice ce functioneaza la parametrii optimi.

Avand o experienta de aproximativ 10 ani in acest domeniu, compania a inteles faptul ca fiecare medic stomatolog are propriile necesitati si preferinte, tocmai din acest motiv firma bucuresteana le ofera clientilor o gama variata de dispozitive stomatologice ce ofera un raport – calitate pret avantajos.

Aceste unituri dentare marca Kavo  ofera stomtologului acea siguranta ca totul se afla pozitionat acolo unde trbeuie sa se afle, acesta controland intr-o maniera personalizata aparatele si dispozitivele unitului dentar.

Kavo, compania nemteasca de renume mondial reprezinta garantia calitatii si fiabilitatii acestor unituri dentare comercializate de compania bucuresteana.

Ele ofera medicului stomatolog si pacientului o serie intreaga de avantaje:

  • Control rapid datorat butoanelor cu functii directe;
  • Toate informatiile de care medicul are nevoie sunt disponibile pe ecranul integrat al unitului dentar Kavo;
  • Datorita amplasarii ergonomice a butoanelor, procedura stomatologica se va desfasura rapid, medicul pastrand pe toata perioada ei o postura relaxata;
  • Indici ergonomici ridicati datorita furtunurilor cu extensie maxima de 70 cm si a bratului perfect echilibrat;
  • Pacientii vor sta confortabil in pozitia culcat, oferindu-va dumneavoastra avantajul de a lucra mult mai eficient si mai concentrat asupra tratamentului;
  • Scaunul pacientului poate fi reglat pe inaltime, astfel ca medicul stomatolog va beneficia de o pozitie relaxata pe toata durata procedurii;
  • Tapiteria moale, scaunul ergonomic si suportul lombar ofera pacientului un confort foarte ridicat.

Nu va descurajati datorita faptului ca aceste produse sunt second – hand. Avand o experienta de peste 10 ani de comercializare a uniturilor dentare second hand, compania bucuresteana este una dintre cele mai bune de pe piata de profil din Romania, oferind clientilor sai doar produse de calitate, la preturi foarte atractive.

Date de contact:

Denumirea firmei: Unituri dentare second – hand;unit dentar kavo

Numar de telefon: 0722 487 432;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre reparatii frigidere accesand link-ul urmator http://www.articole-zoombiz.ro/?p=3978 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.